Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehetséges ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehetséges ez?

Figyelt kérdés
a barátommal mindig megszakításossal csináljuk. eddig sosem volt gond de mindig aggódom és iegeskedem és veszem sorra a teszteket de mind negatív. akkor a szervezetem nyilván erre az előváladékra nem reagál. szerintetek lehet gond a későbbiekben? felesleges vennem a teszteket? néha már bebeszélem magamnak hogy terhes vagyok mindig nézegetem a hasam és ha görcsöl a hasam azt is arra fogo..
2014. ápr. 11. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha védekeznétek? Akkor idegeskedni sem kéne...
2014. ápr. 11. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy terhességi teszt drágább, mint egy csomag gumi.

Biztos belehalnátok, ha azt kéne venni.

2014. ápr. 11. 13:30
 3/3 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, védekezzetek valahogy. Gondolom azért nem használtok gumit mert kényelmetlen de nem csak ez létezik. Manapság már lehetőségek tárháza nyílik meg a szerelmesek előtt, hogy védekezzenek. A fogamzásgátló jó, bár gondolom félsz a hormonális változásoktól, pl: kiszőrösödés, meghízás, stb. de ezek a fogamzásgátlók már nem olyanok mint a régiek hanem sokkal gyengébbek. Itt Londonban pl ingyen megkapják a fiatalok. Egyébként mi sem védekezünk a párommal úgy hogy nálam itthon most pl. 30 db terhességi teszt van a fiókban de persze itt ez nagyon olcsó ha Ebay-ről rendelem. Lehetséges egyébként, hogy teherbe esel majd. Sosem lehet tudni, bár kevés az esélye. Mi nem bánnánk ha terhes lennék. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel.
2014. ápr. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!