Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
a barátommal mindig megszakításossal csináljuk. eddig sosem volt gond de mindig aggódom és iegeskedem és veszem sorra a teszteket de mind negatív. akkor a szervezetem nyilván erre az előváladékra nem reagál. szerintetek lehet gond a későbbiekben? felesleges vennem a teszteket? néha már bebeszélem magamnak hogy terhes vagyok mindig nézegetem a hasam és ha görcsöl a hasam azt is arra fogo..2014. ápr. 11. 13:22
1/3 anonim válasza:
És mi lenne ha védekeznétek? Akkor idegeskedni sem kéne...
2/3 anonim válasza:
Egy terhességi teszt drágább, mint egy csomag gumi.
Biztos belehalnátok, ha azt kéne venni.
3/3 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, védekezzetek valahogy. Gondolom azért nem használtok gumit mert kényelmetlen de nem csak ez létezik. Manapság már lehetőségek tárháza nyílik meg a szerelmesek előtt, hogy védekezzenek. A fogamzásgátló jó, bár gondolom félsz a hormonális változásoktól, pl: kiszőrösödés, meghízás, stb. de ezek a fogamzásgátlók már nem olyanok mint a régiek hanem sokkal gyengébbek. Itt Londonban pl ingyen megkapják a fiatalok. Egyébként mi sem védekezünk a párommal úgy hogy nálam itthon most pl. 30 db terhességi teszt van a fiókban de persze itt ez nagyon olcsó ha Ebay-ről rendelem. Lehetséges egyébként, hogy teherbe esel majd. Sosem lehet tudni, bár kevés az esélye. Mi nem bánnánk ha terhes lennék. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!