Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy haverom akirol még a télen megtudtam hogy ő us biszex. Nagyon jóban vagyunk azóta is csak én közben beleszerettem viszont ő azt mondta hogy mint pasi bejövök neki de nem szerelmes belém és nem is akar az lenni. Ezt a témát le is zártuk és azóta is jóban vagyunk. Most viszont együtt töltünk majd pár napot egy másik városban és már tervezgeti hogy mit fogunk ott csinálni (most azt nem részletezem szerintem értitek). Na a lényeg az hogy azóta is az van hogy néha megcsókol és most nem tudom eldönteni hogy ő mit érezhet irántam mert nekem akármilyen jó barátom valaki nem csókolozok vele csak úgy meg nem tervezek vele "olyan" programot. szerintetek érezhet vmit ő is irántam??

19/bi

2014. ápr. 11. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legcèlravezetőbb ha leülsz és beszélsz vele normálisan, kultúráltan. Jobb az ilyet tisztázni a későbbi félreértések elkerülése végett ;)
2014. ápr. 11. 07:45
 2/7 A kérdező kommentje:
ezen mar en is gondolkodtam de felek a nemleges valasztol...
2014. ápr. 11. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Minnél előbb leülsz vele beszélgetni, annál előbb tudod magdban tisztázni, hogy jó döntést hoztál-e vagy sem..

Ha most nem beszélsz vele erről, a későbbiekben nagy csalódás érhet..

2014. ápr. 12. 09:15
 4/7 A kérdező kommentje:
hat lehet hogy azt kene tennem... de ahoz tulsagosan felek a valaszatol. :(
2014. ápr. 12. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

ha nem szerelmes beléd akkor csak cukkol,incselkedik.

erről beszélni kell,mert így nem tudhatod hányadán is álltok esetleg csak sexre kellesz neki,vagy lehetne több is.

2014. ápr. 12. 23:00
 6/7 My Conserve ***** válasza:
Valszeg csak szexre kellesz. De igaza van az előző válaszolóknak, ezt előre tisztázni kéne.
2014. ápr. 13. 04:50
 7/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy csak arra kellenek mert akkor arra lenne neki 1000meg egy ember akivel csinalhatna de megsem teszi. de koszonom a valaszokat szerintem azt fogom.tenni amit tanacsoltatok es megbeszelem vele a dolgokat :)
2014. ápr. 16. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!