Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes vagyok belé?
Még nem volt komoly kapcsolatom,nem voltam szerelmes,de most úgy érzem,hogy az vagyok.Egy suliba járunk,én 16 vagyok,ő 19.Rengetegszer gondolok rá,ha meglátom hevesebben ver a szívem,remeg a lábam,mostanában enni is alig eszek,és szinte minden nap vele álmodok.Eddig csak szemeztünk,még nem beszélgettünk,de amikor a közelemben van"rosszul leszek".Néha úgy érzem,mintha már régről ismernénk egymást.Már most elvagyok keseredve,hogy 2 héten keresztül nem fogom látni őt,mert téli szünet lesz.Nagyon megszeretném ismerni,de amikor ott az alkalom rá,egyszerűen lefagyok.Csak rá vágyom,őt akarom.Olyan idiótának érzem magam:(Meg se érdemlem őt.Nem tudom mit tegyek,lépni nem merek,de úgy érzem,ha nem teszek valamit beleörülök.Szerintetek mi tévő legyek?Még sose éreztem ilyet.
16/l

mit csinálj?? lapátold el a havat... :)
amúgy ha tudod a nevét, akkor vedd föl msn-re, beszéljetek, sulin kívül találkozzatok vagy valami!

A kérdezőnek mondom, hogy a kezdeményezés a férfi dolga! És ugyanezt mondom az előttem szólónak is! Láma :)
F/28

hát ha olyan suliba jársz, ahol nagyjából jóban vannak az évfolyamok egymással, akkor könnyebb helyzeted van... leállhatsz haverkodni a haverjaival is (pl ha van olyan osztálytársad aki ismer valakit onnan, akkor általa)... vagy elmész a szalagavatójukra (ha még nem volt) meg ilyenek (utóbbi azért is jó, mert lenne utána közös alap beszélgetésre), vagy ha vannak közös iskolai tevékenységek (színjátszó, d.ö.k.-gyűlések stb.) ott is szóba tudsz elegyedni vele
csak két dologra figyelj... ne légy nyomulós... ne légy zavarba mert az őt is zavarba hozhatja / ellenszenvesnek találja
vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!