Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas facebookon csajozni? Vagy én vagyok maradi?
Én most írtam rá egy lányra, akinek egyáltalán nincs képe kinn.
Nem tartom szánalmasnak, csak így érem el.
csak te gondolod annak.
a facebookot és az egyéb ilyen oldalakt pont arra találták ki hogy a barátaiddal beszélgess és új emberekt ismerj meg, akár a leendő barátnődet...
Kedves Kérdező!
Teljes mértékben együtt értek. Szerintem is szánalmas, ha mindenki az interneten keresztül keres barátnőt, akkor mi szükség van a való világra? Sajnos a körülöttem lévők is ugyanazon a véleményen vannak, mint az előző válaszolók, ezért kicsit "régimódinak" tartanak. Bár szerintem, ez a normális.
Pontosan!Gaz!
A facebookon az ISMEROSeidet jelolod meg,nem vadidegeneken
Ezek utan meg chatbe ismerkedni..
En abszolut ellene vagyok.
Hát figyelj... Ha nincs lehetőséged élőben találkozni vele, akkor annyit szerintem meg lehet tenni, hogy bejelölöd, beszélgettek és kérsz egy találkozót..
Mert tényleg, ha nem tudod elhívni élőben mert nem találkozol vele, akkor nem gáz. Ha meg sokat látod, és inkább a facebook mellet döntesz ahelyett, hogy élőben elhívnád, akkor igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!