Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem . De nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem . De nem tudom mitakat . Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az a sztori h van egy nalam 3 evvel fiatalabb fiu..eleinte rohadtul utaltuk egymast ..de aztan egyszer irtam neki mert megsajnaltam...es azota mindennap beszelunk...en lettem a legjobb baratnoje es o az en legjobb baratom ... Ha egyutt vagyunk akkor olelget..folyton nevetunk es az osszes baratnoje kozul csak mekem ad puszit...de azt csak tirokban .mindig felhiv meg akkor is ha csak ot percet beszelhetumk.....csak az a baj h van egy lany akibe beleszeretet... A csaj nem tudni h akar e tole valamit ... .De en megigertem h sgitek neki ha tudok osszejonni a csajjal......nem.tudom mi van mert egyszer ilyen egyszer olyan ...masmilyen velem mint a baratnoivel ..de megsem olyan azokkal a lanyokkal akikkel eleetol fogva osszeakar

jonni.....ugyhogy nemertem hogy mivan.://

2014. ápr. 10. 20:09
1 2
 11/15 HaloTrial válasza:
Mondd meg neki! Ahogy eddig leírtam! :) Ha félsz az csak rossz! Mindig az van hogy nem teszünk semmit! DE AZ NEM JÓ! :) Tenni kell valamit! És a valami az ez! Megkell mondanod neki! :) :)
2014. ápr. 19. 13:56
 12/15 A kérdező kommentje:
hat elmondtam neki ..es az letta vege h jobbat erdemlek mint o. es sokkal ertekesebb vagyok mint a legtobb lany ...de most inkabb ne talakozzunk es beszeljunk egy darabig ...mert ez mar sok neki ..:///
2014. ápr. 28. 11:03
 13/15 HaloTrial válasza:
Ne haragudj hogy nem válaszoltam. Viszont nagyon sajnálom. :( ez egy tipikus lerázási szövg volt tőle. Tuskó volt... Sajnálom :(
2014. jún. 14. 18:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Hat nem.tudom.mi.lesz ... Meghivott a ballagasara .es elmentem ra egyutt voltunk a csaldjaval ..de nem.tudom .. Mar nem nagyon merek neki irni ...de passz ..most akkir mi van?
2014. jún. 20. 14:23
 15/15 HaloTrial válasza:
Ne félj tőle! Légy bátor! beszélgess vele tovább :)
2014. júl. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!