Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem . De nem tudom mitakat . Szerintetek?
Az a sztori h van egy nalam 3 evvel fiatalabb fiu..eleinte rohadtul utaltuk egymast ..de aztan egyszer irtam neki mert megsajnaltam...es azota mindennap beszelunk...en lettem a legjobb baratnoje es o az en legjobb baratom ... Ha egyutt vagyunk akkor olelget..folyton nevetunk es az osszes baratnoje kozul csak mekem ad puszit...de azt csak tirokban .mindig felhiv meg akkor is ha csak ot percet beszelhetumk.....csak az a baj h van egy lany akibe beleszeretet... A csaj nem tudni h akar e tole valamit ... .De en megigertem h sgitek neki ha tudok osszejonni a csajjal......nem.tudom mi van mert egyszer ilyen egyszer olyan ...masmilyen velem mint a baratnoivel ..de megsem olyan azokkal a lanyokkal akikkel eleetol fogva osszeakar
jonni.....ugyhogy nemertem hogy mivan.://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!