Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy néhány nő rajong a f*ért, de a legtöbb meg betegesen menekül a szextől?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 19:17
1/8 anonim válasza:
Két csoportra oszthatóak, van az a része akinek egyéb értelmesebb elfoglaltsága is van mint rajongani érte, és van aki mással nem tud kitűnni ezek maradnak a zavarosban..
21F
2/8 anonim válasza:
Lány vagyok, de ennek a srácnak itt előttem, abszolút igaza van. :D
5/8 Hanariko válasza:
Menekülnek? Én is inkább arra tudnék gondolni, mint az előttem lévő hozzászóló, hogy Tőled menekülnek. (Minden rosszindulat nélkül, de komolyan). Amúgy azért mert a nők többsége nem jelenti ki, hogy "Hú, de dugna egyet!" mint, ahogy azt a pasik legtöbbje lazán megteszi, attól még nem menekülnek előle. Csak nem hangoztatják.
6/8 A kérdező kommentje:
18:32
szóval szerinted akkor a legtöbbje hú de dugna egyet vagy inkább csak eltűrné?
2014. máj. 29. 06:01
7/8 anonim válasza:
Szerintem aki menekül, az nem a megfelelő partnerrel van.
8/8 Hanariko válasza:
Szerintem az első, vagyis "hú, de dugna" ha ennél a mondatnál akarunk maradni. Persze van, hogy épp nem kívánja valaki, mert stresszel máson vagy fáradt vagy ilyesmi. Vagy még mindig van az a lehetőség, hogy valóban nem élvezi a szexet, de akkor nem csak az Ő hibája lehet, hanem a partner hibája is, vagy mindkettőjük hibája. (Leginkább ilyenkor az a hiba, ha nem beszélik meg ezt a problémát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!