Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fi]k, tetszik ez a haj a lányokon? Erre is azt mondjátok, hogy olyan, mintha csak le lenne nőve?
Az ombre hajra gondolok, pl: [link]
Sokszor láttam,/halottam,hogy az a véleményük róla,hogy gagyi,és olyan mintha le lenne nőve.
Nekem nagyon tetszik és szerintem jól is néz ki.
Ti mit gondoltok?
az Ú lemaradt bocsi.
Tudom, hogy nem ez alapján választotok,de azért az összhatáshoz a haja is hozzátartozik, ezért kérdem,kinek mennyire tetszik.
Sztem szép, de biztos olyan lány is létezik akinek nem áll ennyire jól.
24f
Őszintén szólva ,semmi különleges nincs benne,és annyira érdekel,hogy talán észre sem venném.De ez még a határeset.
Nem szeretem amikor egy nő sokat foglalkozik a hajával,és azt hiszi hogy attól lesz szép,mert ez csak nekik tetszik iszonyatosan...mindenki mást hidegen hagy.
Amikor megölelném akkor jön a "vigyázz a hajamra" szöveggel :D Hát,inkább álljon minden felé a haja,amit összelehet túrni,legyen természetes,mint hogy műalkotásnak képzelje,és hozzá sem lehet érni.
Amit még utálok,ha agyon van fújkálva hajlakkal,és mellé festett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!