Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Észreveszitek ha egy lány/ nő menstruál?
Figyelt kérdés
Észreveszitek, rájöttök arról, hogy mondjuk ingerlékenyebb vagy valami. nem feltétlenül a barátnőtökön vagy feleségeeken, hanem mondjuk osztálytárs, munkatárs, akikkel mindennap találkoztok. A másik kérdésem meg az léenne, hogy szívesen lefekszetek-e a barátnőtökkel akkor is ha neki épp megvan? Kort is írjatok! köszi2009. dec. 20. 15:22
11/15 anonim válasza:
haveom testvére. Mikor náluk vagyok sokat szokotam a lánnyal is beszélni, de mikor pirosnapos ünnepek vannak...Ránézek és húú már látom, hogy mi a szitu. Mindig jól elvagyunk, de akkor egy hétig nem lehet hozzászólni. Nem is szoktam akkor beszélni vele 1 kukkot sem. Sztem ultragáz. 19 éves a lány.
12/15 anonim válasza:
én észreveszem :D
a barátom is mindig észreveszi rajtam, de nem tudom miből :D pedig én nem is leszek ingerült :D
szexet jobban kívánom, és olyankor ő is jobban kíván :D de ilyenkor általában várunk, miattam. én nem tartom jónak... viszont őt nem zavarja :D előfordult már olyan is, de nem a legerősebb napokon :D
15/L
13/15 anonim válasza:
15 évesen szexelsz? Hová fajul a világ?!
14/15 anonim válasza:
15évesen már lassan kiöregedett:D
15/15 anonim válasza:
voltam már úgy a pasimmal,hogy megvolt... erre jó a szivacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!