Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a fiúsan rövid hajú lányok és a gyakran hajszínt változtató lányok legtöbbjét molesztálták vagy valamilyen szexuális bántalmazást, gyerekkori traumát szenvedtek el?
Ennek kiderítése nagyon egyszerű:
Keress minimum 100 rövid hajú, és 100 hosszú hajú lányt, és vegyél fel velük egy kérdőívet, ami a szexuális bántalmazásokra kérdez rá. Úgy állítsd össze a kérdőívet, hogy annak eredménye számszerűsíthető legyen!
Vidd be az eredményeket egy adattáblába, majd egy tetszőleges statisztikai szofver segítségével vizsgáld meg a két csoportban a szexuális bántalmazások gyakoriságát, és ellenőrizd, hogy van-e szignifikáns eltérés!
Ha a két változó között felfedezni vélsz valamiféle kapcsolatot, az sem jelent szükségszerűen ok-okozati összefüggést, ezt ne feledd!
Szerintem nem.Egy rövid hajhoz nagyon nagy önbizalomra van szükség egy lány részéről pont azért mert tudvalevő,hogy a férfiak legnagoybb része a hosszúhajú lányokat kedvelik.
A gyakran hajszint változtató lányok pedig nincsennek a külsejükkel megelégedve,nem találják saját magukat,vagy csak próbálgatják eltalálni a nekik megfelelő,archoz illő szint.
Én gyakran hajszínt változtató voltam, mert ki kellett tapasztalnom melyik áll legjobban, melyik illik hozzám leginkább :D
Nem molesztáltak. :D
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!