Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meg mi van velem?

Figyelt kérdés

Eddig általában csak a csajok érdekeltek, most viszont egy kicsit többet érzek az egyik legjobb haverom iránt, legalábbis amikor megérint akkor valahogy teljesen máshogy reagálom le, és vmi olyasmit érzek hogy ő nagyon fontos nekem mmint ha értitek:) És néha azt is érzem hogy megtudnám csókolni, és jó lenne ölelgetni... Szal kicsit el vok keseredve... Légyszi adjatok tanácsokat!

Köszi :)

15/F

2009. dec. 20. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nyugi... lehet, hogy csak biszex vagy...

úgyis az a divat

2010. márc. 8. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Homoszexuális vagy, csak nem tudsz róla.
2010. márc. 8. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

jaaj annyira szánalmas itt 1-2 ember az előbb olvastam egy csajról h ő lehet h vonzódik egy másikhoz tök kedvesen beszéltek vele erre itt ezzel a szegény fiúval páran lenézőek h lehet h b-zika lesz és akkor mivan?

az mér gusztustalan ha egy fiú meleg és a lányokra meg veritek a f.szotokat...SZÁNALMAS

2010. márc. 8. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
20:16! b*zika? ez meg milyen ratyi szöveg te kitágított ráncosbocskor.Majd ha nem lennél ilyen homár,akkor nem lennél ilyen elfogult.Miért undorító?Ha apád is az lett volna,most nem kérdeznél ilyen baromságokat. pfejj!
2010. márc. 8. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
ha anyád lenne ilyen, azon meg csorgatnád a nyálad, mi?
2010. márc. 8. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
20:28! Miért te igen? akkor te beteg vagy! illetve b*zi,de mindegy,mert ugyanaz! Ziklon-B-t az ilyen retardáltaknak!!!!!!
2010. márc. 8. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:

ha apám az lett volna akkor nem lennék itt akkor meg nem tök mind1:D

és mér vagyok homár??? mer becézgetem a b.zikát?

akkor parasztok vagytok..

2010. márc. 8. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát...Ez nem túl jó..

Lehet hogy csak amolyan "fellángolás" vagy csak nagyon nagyon imádod(de akkor is fura).

De ha továbbra is ezt érzed iránta akkor lehet h beleszerettél vagy csak simán biszex vagy:S

2010. márc. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!