Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, vélemény? (fénykép lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, vélemény? (fénykép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 9. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
vigyázat valaki itt gec* kemény
2014. ápr. 9. 15:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem táborból menekültem :)

Vakuval tükörbe pont azért hogy ne látszodjon az arcom.

Nem képzelem magam kib*szott keménynek, és kigyúrtnak sem. Ami azt illeti, nem is gyúrok, csak úszok, biciklizek és lovagolok. Csak véleményre voltam kiváncsi, melytől függetlenül továbbra is ennyit és ugyanilyen formában fogok mozogni. Csak hát közeledik a strandszezon, és tudni akartam, csúnyának számitok-e vagy sem.

Köszönöm a normális válaszokat, a többieknek pedig annyit, hogy *******

2014. ápr. 9. 15:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem 40 éves vagyok, pont a fele :P
2014. ápr. 9. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
nem vagyok csaj, de nem értem, hogy mégis miről írjanak véleményt? vakuval a tükörbe lefényképezted a jobb karod...
2014. ápr. 9. 16:54
 15/15 BlackDahlia ***** válasza:

Szerintem meg neked kell tudnod, hogy jól nézel-e ki, vagy sem, nem egy gyakorikérdések.hu oldal fogjam egadni számodra a választ.

Életemben nem jutott még eszembe ilyesmi, hogy innen szerváljak tapasztalatokat, csúnyának számítok-e vagy sem.

Mint mindig, az emberek véleménye megoszlik. Van akinek bejössz, van akinek nem.

Nem kell ehhez külön kérdést kiírni.

Tudd, hogy te ki vagy, és kész.

Hogy kinek mi a véleménye rólad, ahhoz semmi közöd (Szabó Pétert idézvén).

2015. okt. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!