Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a fiú alivel lefeküdtél meleg?
"Jól megdug" ,tudod nem "dugni" szoktam, hanem szeretkezni. Tudod mi a különbség a kettő között? Gondolom fogalmad sincs,mert bűn ronda vagy ,ráadásul szűz és itt éled ki magad a gyakorin. Nem tudod máshol levezetni a feszkót ezért itt próbálsz oltani másokat,ahelyett,hogy felállnál a gép elől és megváltoztatnád az életed. De te úgy sem fogod,10 év múlva is ugyanitt fogsz lógni és minden nőt máglyára akarsz majd vetni aki él szexuális életet csak éppen nem veled nem!
Még nem beszéltem a sráccal azóta,vagyis beszéltem vele pár szót,de még nem tértünk a tárgyra.
Erkölccsel mint szóval azért dobálózok ,mert vallásos nevelést kaptam,és akarva akaratlanul és máshogy állok ehhez az egészhez. Igazad van én nagy jelentőséget tulajdonítok a szexnek,lehet,ha úgy történt volna meg,hogy egy vad idegen emberrel egy buli után akkor nem bántaná a lelkem úgy, de így,hogy megkedveltem ,bíztam benne fáj.
19 éves vagyok egyébként.ő 25.
Ha az van,amire gondolok,akkor neki sokkal rosszabb,mint neked,hidd el.
Szerintem nem tudja magát elfogadni,és azért próbálkozott veled,én erre tippelek.
Amúgy minek szexelne vki egy lánnyal?
Főleg ilyen lánnyal,mint te?Akinek ez ilyen komoly dolog.
Lehet pont ezt látta benned,és ezért akarta.
Egy kicsit neked is változnod kell fejben,mert ha nem fogsz nagyon sok sérelem fog érni.A férfiak nagy része bármit képes hazudni a szexért.
Sokan ezért élnek kapcsolatban is,mert máshogy nincs esély a szexre.Ez egy alap igény.És nem jutsz hozzá a sarki boltba.A szex nem csak érzelmi kérdés.És nem csak a szerelemről szól.
Sajnos ez egy nagy hazugság.Nem akarlak kiábrándítani,de ez van.
Kicsit próbálj másként tekinteni a szexre.
Maszturbálni szoktál?
Na jó most a szexuális életemet nem fogom itt ilyen nyíltan megtárgyalni :D
Szerintem is tépelődik,de akkor is egy utolsó szemét,mert nekem fontos volt,most szörnyen érzem magam az a helyzet :(
Remélem azért szoktál:d
Ez csak egy eldöntendő kérdés volt,nem azt kérdeztem,milyen technikával,milyen pózokban és mire:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!