Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy külföldi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy külföldi, nálam idősebb fiúba, már több mint egy éve beszélünk, de a szüleim megtiltották. Mit tegyek? (részletek)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már többször is írtam ki hozzá kapcsolódó kérdést, de túl komolyra fordult a helyzet...

Több mint egy éve találkoztam egy idősebb, külföldi fiúval, az elején barátságnak terveztük, de már régóta mindkettőnknek többet jelent ez. Én fülig belészerettem, ő is romantikus vallomásokatt tett, amiket nem akartam elhinni, de az biztos hogy nagyon szoros küztünk a kapcsolat. Ebben csak az a bökkenő hogy ezt jó pár hónapja megtiltották a szüleim és akaratuk ellenére beszélek vele szinte minden nap. Eddig még mindig oké, nem féltem, mert tudtam hogy nem fog visszajönni Magyarországra, de most tervez. Szeretne megkeresni. Szeretem, de tudom hogy nem tehetem. Valamint nem is bizonyított még nekem igazán. A szüleimmel is szembeszálltam. Mit tehtenék? El akarom hagyni, tudom hogy az lenne a legjobb, de nem megy. Tényleg szeretem... Már egy éve.

Részleteket tudok írni privátban, előbb-utóbb mindenkinek válaszolok. Minden véleményt szívesen fogadok.

Már teljesen kikészítettem magam. Ő, vagy a családom? Szív vagy ész? Megéri vagy nem? Valljam be a szüleimnek, vagy akarjak még egy kicsit élni? Légyszi segítsetek! :(

17/L

2014. ápr. 8. 21:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Lehet hogy van benne valami igazság... De már több mint egy éve beszélgetünk! Csak nem tud annyit hazudni. Szeretnék hinni neki.

A második példa pedig kicsit durván hangzik. Azóta nem látta a gyerekét?

Én sem szeretek sztereotípiákat használni, rengeteg féle ember van.

Óh, úgy szeretném ha történne valami. Vagy bizonyítsa be hogy hazudott, vagy valahogy tiltson el mégjobban a családom, vagy csak jöjjön egy magyar fiú... Vagy válljanak valóra a régi álmaim az arab fiúval kapcsolatban...

Köszi a válaszod!

2014. ápr. 10. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam, hogy hazudott, csak azt, hogy még nem ismered. Egy embert csak akkor ismersz meg igazán, ha vele élsz.

Sajnos azóta nem látta a gyerekét. :(

Bármi is fog történni, remélem boldog leszel. :)

2014. ápr. 10. 23:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Hm, igazad van... Különösen az internet nem adja jól át a dolgokat.

Úh, ez elég durva, szomorú történet... :/

Tényleg köszönöm szépen! :) Remélem sikerül jó döntést hoznom.

2014. ápr. 10. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!