Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok mennyire jön be ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyire jön be ez a pasi? Mi tetszik benne? 10/?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

A gyengébbek kedvéért azért leírom, hogy a kérdés LÁNYOKHOZ szól, irigykedő/fikázó pasik a böngésző Vissza gombja segítségével hagyják el az oldalt.

2014. ápr. 8. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem kicsit olyan érzésem van, mikor ránézek, mintha egy homoszexuális kiskutyát látnék. cukinak cuki, de elmegyek mellette az utcán, mert különösebben nem érdekel. otthonra nem kéne. kábé semennyi szexuális vonzalmat nem kelt bennem, a férfiasság minimális látszatát se mutatja. számomra.

10/4 (a szemei szépek)

21/l

2014. ápr. 8. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első képen helyes. Bár rövid hajjal jobb lenne. A többi képen egyáltalán nem tetszik.

Az utolsó képen pedig kifejezetten b...zis.

2014. ápr. 9. 05:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem jön be. 10/6, de csak mert jobb, mint az átlag,de ha egy ucán összefutnánk nem néznék utána...
2014. ápr. 9. 14:03
 14/16 anonim válasza:
őszintén én is pasi vagyok csak meleg nem érdekel ki mit gondol rólam de ez a pasi nekem annyira nem feküdne olyan 10/6 kb
2014. ápr. 16. 21:01
 15/16 anonim válasza:
Imáádtam a teen wolfban,annyira cuki volt *-* most egy 10/8ast adnék neki, a régebbi Tyler-nek pedig egy erős 10est:D
2014. ápr. 18. 14:45
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Egyet értek *-*:D
2014. ápr. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!