Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna az ilyesmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna az ilyesmi?

Figyelt kérdés
A barátom mindig ugyanabban a két felsőben szokott randira jönni, eddig még csak azt a két felsőt láttam rajta, sőt mindig ugyanaz a nadrág van rajta. Azt mondja van neki több ruhája, de ezeket szereti. Titeket zavarna ez? Mi lenne a véleményetek róla?
2014. ápr. 8. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tiszta akkor mi a baj vele?
2014. ápr. 8. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, ez legyen a legnagyobb bajom :)
2014. ápr. 8. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nincs neki másik,csak szégyenli!Most ezért dögöljön meg?
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is csak pár ruhámat szeretem de van sok ruhám.. ezzel SZERINTEM semmi baj nincs :D
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Nyilván azért ha folyton csak ugyanabba lenne, akkor az már kicsit zavarna. Nekem is van 2 nacim meg vagy 3 felsőm, amiket felváltva hordok, mert azokat szeretem, meg amúgy sincs sok ruhám.
2014. ápr. 8. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Ha tiszta, és nem büdös, akkor nem gáz.
2014. ápr. 8. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Abban az esetben amennyiben a szülei tartják el, és olyan féreg természetűek hogy nem vesznek a gyerekre ruhát, akkor nem zavarna elnézném, persze lányon, hisz srácként írok.

Ha dolgozó ember már, és nem képes a pénzéből ruhára félretenni az viszont már igénytelenség.. Mert volt egy hapsi jó fizetése volt, jó kocsija, a hülyéje meg egy ruhába járt mindig, hiába tiszta akkor sem normális hogy valaki ennyire elhagyja magát!

21F

2014. ápr. 8. 20:45
 8/9 anonim válasza:
Nekem rengeteg ruhám van, de ha számomra fontos emberrel találkozok a kedvenc ruháim közül választok, és hát megesik hogy a párom 2x lát ugyan abban (persze tiszta)...
2014. ápr. 8. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van 3 tökugyanolyan nadrágom és 3 tökugyanolyan pólóm is, mert tetszik. Na erre varrjál gombot! :D Aztán meg kit érdekel, hogy mások azt hiszik, csak ez az egy ruhám van, ha tiszta?
2014. ápr. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!