Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ronda lányból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ronda lányból vagy paliból van több itt gyk-n?

Figyelt kérdés
Sztem lányból.
2014. ápr. 8. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5., nem baj, nekem tetszett a hozzá szólásod, de tisztázzuk, hány ember véleménye után hihetem el, hogy tényleg szép vagyok?
2014. ápr. 8. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazából én csak poénból írtam, nem gondolom magam szépnek, még ha sok srác az ellenkezőjét állítja is ennek.

Mindenkinek más a szép, van akinek te leszel a tündérszép királykisasszony, valakinek meg a vasorrú bába. Szóval szerintem nem lehet azt mondani, hogy ennyi meg ennyi ember után leszel szép. : D

2014. ápr. 8. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
12. ha te vagy az, akivel beszéltem, akkor most már megverlek :D
2014. ápr. 8. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, hogy minden csaj ezt írja: "nem gondolom magam szépnek" de azért még úgy mellékesen hozzáteszik: "még ha sok srác az ellenkezőjét állítja is ennek"

Ennek mi értelme? Kivel akarjátok elhitetni, hogy nem gondoljátok magatoknak szépnek? Vagy ezzel akartok kicsalni még több elismerést? Fuck női logika.

2014. ápr. 8. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
#12-es tuti vmi ronda ri**banc. Azert oké nevnelkul is, de akkor is elegge ... szanalmas ... de lehet h csak 13 eves vagy. Majd par ev mupva kislany :)
2014. ápr. 8. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:

13. Nem tudom, hogy beszéltünk-e, százalékról senkit nem ismerek fel. : )

14. Kérdezd meg az olyan lányokat/nőket, akik ezért csinálják. Ne keresd a fentebbi hozzászólásomnál a sorok közötti tartalmat, mert nem létezik.

15. Igen, nyilvánvaló. Ne menj el látnoknak, és ehhez kapcsolódó rokonszakmát se űzz, mert elég szarul megy. :D

2014. ápr. 9. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!