Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még nőni a mellem? 19L
10-es vagyok, dettó nekem is ugyanez a magasságom meg súlyom. :D
Viszont ha esetleg valami folytán meghíznék, tuti, hogy a mellem ne nőne semmit se. Na és az úgy már elég aránytalan lenne...
2014. ápr. 8. 19:42
Kedves kérdező meg kedves #10 es!
Fejezzétek be mert csorog értetek a nyálam :D
2014. ápr. 8. 19:45
Mr Truth elég looser lehetsz, ha neked elég pár adat a magasságról meg súlyról és máris csorog a nyálad xd gondolom nem sok csajjal volt dolgod, a szám inkább a nulla felé konvergál :D
2014. ápr. 8. 19:59
Igy van soha nem láttam puncit közelről egy sötét szobában voltam elzárva hátrakotott kézzel és minden bizonnyal a házból nem léptem ki és fogalmam sincs mi az a "nő"
Ezekmelllet te fantasztikus értelmes okos egyén lehetsz hogy ismeretlenül tudod az onéletrajzomat
De meglepő az hogy ilyen f**a okos létedre nem látod a poénkodást... :)
2014. ápr. 8. 20:09
Abból kiindulva, hogy szinte minden nőnek feltételezett egyedre rámész az oldalon punci reményében sztem kevéssé volt poénkodás :D
A másik meg h az nem számít, ha a monitoron keresztül láttál puncit ;)
2014. ápr. 8. 20:14
2014. ápr. 8. 20:18
Érdekes... Nem én bombázom őket privátal... Akikkel beszélgetek azok egytől egyig ők irtak rám és nekik sem ajánlgatom magam. Én tudok puncit szerezni élőben is... Pénz van, szöveg van társaság van... Melyik nem ismeros neked hogy engem ba**ogatsz unalmas óráidban? :)
2014. ápr. 8. 20:18
Játszanék azzal a két kis teniszlabdácskával! :D Ez cuki, szétolvadok :D Imádom a kicsi cickókat :D
2014. ápr. 8. 20:59
#17 Nagy a szád, de élőben biztos lapulnál mint egy pincsikutya :) Amúgy ha élőben bármikor szerzel csajt (állítólag) miért itteni anonim csajokra csorgatod a nyálad, akikről azt sem tudod hogy néznek ki? Átlátszó vagy öcsém ;)
2014. ápr. 8. 21:07
Mert te most épp benézel az ablakon és látod hogy vodrot akasztottam a farkamra hogy ne a padlóra csorogjon az a sok nyál, vagy annyira ostoba vagy hogy mindent készpénznek veszel... Akkor viszont értem már azt az újabb 48% ot :)
2014. ápr. 8. 21:37
Kapcsolódó kérdések: