Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barnás-pirosos folyásom van . Derékfájás nagyon . Alhasi gorcsok de ma megjott! Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
4 hónapja mindig pontosan 28 napra jott meg a menstrúcióm ahogy kivolt számolva ... e hónapban tegnap kellett megjonnie, de ma jott meg! 2 és fél hete voltunk eggyutt a barátommal.. 2 éve szeretnénk már kisbabát de sosa nem jon ossze :( Most is csak egy napot késett.. de mindig erosen szokott meglenni rogton .. alig van most meg.. olyan fura rózsíszínes!Utóbbi idoben fájt egész hónapban a hasam derekam .. felvoltam fázva .. lehet hogy ezért ilyen gyenge elso nap ? Lécci írjatok tapasztalatokat :) Megkoszonném :)2014. ápr. 7. 22:52
2/3 anonim válasza:
Lehet baba van és most megy el... Menj dokihoz!
3/3 anonim válasza:
Nekem volt, h felfáztam és meg kellett volna jönnie. Kicsit késett, és az első három napban, alig, majd utána erősödött a vérzés, csak egy kicsit tovább tartott a szokásosnál.
(Amikor szültem, volt egy asszonyka, aki 5 hónaposan jött rá, h terhes, mert rendszeresen megjött neki, csak nem olyan mennyiségben)
A spontán vetélés az első3 hónapban nem ritka, a barátnőmnél ez nagy görcsökkel járt.
Minden képen menj nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!