Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS nagy Gázában vagyunk mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS nagy Gázában vagyunk mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a feleségemmel ép szeretkeztünk mikor a 8 éves fiúnak be nyitott a szobánkba mi meg egy ideig nem vettük észre kb. 5 percet láthatótt ha nem többet és gáz van mert nem tugyuk mit mondjuk neki. Segítsetek léci! Veletek volt már ilyen és mit csináltatok? Mit mondta tok a gyereknek? 34/f
2014. ápr. 7. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Épp lovagolt?
2014. ápr. 7. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt,hogy tanulj tinó mert ökör lesz belőled!
2014. ápr. 7. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Te komolyba 34 éves vagy?
2014. ápr. 7. 22:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem épp az előjátéknál voltunk. De ez most mért fontos tudtok segíteni?
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyen helyesírással még házasodni is lehet?

Szerintem kamu a kérdés.

Alapból benyitott a szobába, és 5 percig észre se vettétek... pff, túl hülye kérdés, túl sok a helyesírási hiba ahhoz, hogy hiteles legyen.

6/10 anonim ***** válasza:
előszőr meg kérdezni mit látott mire emlékszik az egészből és ahoz mérten kell vagy kitalálni valami mesét pl: hogy épp játszottatok valamit , nekem ez a véleményem a többit ugy is te döntöd el.
2014. ápr. 7. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát lehet biztos most nézni fogsz , hogy a kisgyerek kitalál valami hülyeséget , de azért megpróbálok segíteni.

Két lehetőség van:

1. Elkezditek rávezetni a dologra, hogy amikor két ember szereti egymást , akkor mindenféle módon megtörténik és ez egy példa volt rá.

2. Játszottatok :D

De amúgy ebben a mai zűrzavaros világban már nem tudom mi a furcsa... Amikor én voltam 14 éves , akkor nem volt gáz, hogy szüzek voltunk , most pedig megy a versengés a 14 évesek között...

Hát sok szerencsét! :)

F/18

2014. ápr. 7. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszer a lányunk jött be, épp orálisan elégítettem ki a férjemet! Nagyon gáz volt! Talán 6-7 éves lehetett... Megkérdezte, ott akkor, hogy anya mit csinálsz? Erre kaptuk fel a fejünket! Visszakérdezztem, hogy kicsim, te nem alszol? Végül nem adtunk magyarázatot.
2014. ápr. 7. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
ha el magyarázod neki az veszélyes is lehet mivel a gyermek majd azt fogja hinni hogy ha nagy lessz neki is kell ilyet csinálni és félhet ettől az egésztől mert még számára ez az egész dolog értelmetlen.
2014. ápr. 7. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
És ennek már tíz éve. Ma már ő is teszi azt amit anyjától látott.
2014. ápr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!