Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja titokban, hogy barátok vagyunk?
Figyelt kérdés
Egy ideje olyan barát-féleségek vagyunk egy pasival - sms-ben, e-mailben, telefonon elég sokat dumálunk, néha találkozunk is. De feltűnt, hogy ezt igyekszik titokban tartani. Tényleg csak barátok vagyunk, szóval nem értem, hogy miért... Én 33N, a pasi 49 F - én szingli vagyok, Ő nős.2014. ápr. 7. 21:41
1/3 ASOT válasza:
Hát kicsit cikinek érzem ezt elmagyarázni egy 33 éves nőnek.
De talán azért mert súlyosan félreérthetik az emberek a számotokra ártatlan barátságnak tűnő közös programokat együtt töltött időket kettesben. És mivel az emberek csevegős fajták szeretik kibeszélni a másikat ez ripsz ropsz eljuthat az asszony fülébe, és igencsak a házassága rovára mehet.
3/3 anonim válasza:
Fél, hogy mások megszólják (itt azt értem, hogy az emberek mindig elkezdenek kombinálni, hogy ki kivel van és miegymás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!