Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? Lehet valami?
Figyelt kérdés
Elég régóta tetszik egy évfolyamtársam. Két évvel ezelőtt volt egy esténk együtt, de nem történt semmi.
Azóta semmi. Most viszont meghívtak egy házibuliba, ahol ő is ott lesz.
Amikor társasággal megyünk valahol, csak az én szemembe néz, amikor köszönök. Legutóbb úgy köszönt el, hogy "még beszélünk puszi". Sokszor néz, kedves velem, írt a névnapomkor is. Most akkor tetszem neki?? Megőrülök, ha így van! *-* Szerintetek? Lehet valami a házibuliban?
2014. ápr. 7. 19:45
2/3 A kérdező kommentje:
Elég beteg bulikat szoktak szervezni... Úristen, én annyira várom:D Remélem egymásra találunk
2014. ápr. 7. 19:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem teccel neki.a házibuliban beszéljetek és adj neki valami utalásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!