Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy általában azokra mondják csak hogy szép akiknek szép alakjuk van, csinosak, de viszont ha egy teltkarcsú, duci lánynak is szép arca van akkor ő már nem szép annyira?

Figyelt kérdés
most ezt úgy értem hogy pl van egy duci lány akkor ő rá eleve nem mondják hogy szép, ő inkább ronda, még ha szebb arca is van, viszont ha egy átlagos vagy átlagnál kicsivel szebb arcú csajnak jó alakja van, csinos, akkor ő meg szép
2014. ápr. 7. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

155 cm-s 65-70 kg-os lány már elég durva szerintem. Ha az mind háj, akor elég durván nézhet ki.

Egy 160 centis lánynál, a normális az 50 kiló körül van. Ha van rajta plussz 5 kiló mondjuk, az még nem vészes. De az már 55 kiló. Ennél nagyobb testömeg azért már kezd nem túl szép lenni. Perzse függ attól, hogy hogyan oszlik el rajta a háj.

De nem értem, ha nem érzed jól magad így és elégedetlenkedsz, nem lenne egyszerűbb lefogyni?

2014. ápr. 7. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Igaza van egy válaszolónak... Sőt Ajánlanék egy két Rubint Réka-féle youtubvideó-utánzást... Komolyan.. 165venti vagyok és felment a testtömegem 65kilóra, és megijedtem, nekikezdtem tornászni és már csak 6O vagyok, maxim 62... de magamon érzem hogy fogytam és azok akik kb 3hónapja nem láttak is aláirják ezt és ez jobb érzés annál, mintha nem mondanak semmit, mert tudom hogy fejlődtem
2014. ápr. 7. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:

9-es ez nem minden esetben van így. Én mindig töltött galamb voltam. Megszületett a gyerkőcöm és valami csoda folytán soha nem voltam ilyen vékony. És nem is kell nagy odafigyelés,hogy így legyen.

Amúgy ne is várd kérdező, hogy túl sokan azt fogják mondani,egy duci nőre,hogy szép. Soha életemben nem találkoztam olyan férfival, aki szerint egy súlyfelesleges nő szép lenne. Mióta lefogytam egy hónapban többen próbálkoznak nálam mint előtte egész életemben.

2014. ápr. 7. 11:21
 14/20 Noydra ***** válasza:
Akármilyen durva a 8as, igaza van!
2014. ápr. 7. 11:23
 15/20 Thom12 ***** válasza:
9%

160cm/50kg normális, csínos?

Ő sajnos csontváz! Mit fogsz meg rajta?

Kihez bújsz oda? A mellét a hátán keresed?

160cm-hez kell 62-65kg, hogy minden jó

legyen rajta! 68kg felett kezd hájasodni,

de még 75kg-ig belefér.

2014. ápr. 7. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Tessék kérdező a 15-ös a te embered! Neki szép leszel! :)
2014. ápr. 7. 12:45
 17/20 anonim ***** válasza:

# 15

Te durván el vagy tájolva. Én pl. 170 cm vagyok, és ehhez kb. 50-52 kiló, és van bőven mellem, sőt, a fenekem sem lapos.

160 cm-hez a 65-70 kiló már igencsak sok, de hát ízlések és pofonok ugye...

Na de azért h.ülyeségeket kamuzni nem kellene! ;)

2014. ápr. 7. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:

pedig de.

most pl egy ilyen lányt lestem kiéhezve angol órán

f20

2014. ápr. 7. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Az hogy van-e cicije, az adottság, és nem a kilókkal függ össze. Ötvenkilós nagymellű cicák is vannak. Ők a kedvenceim. Nyami.
2014. ápr. 7. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Az emberiség tobbsege a vekony holgyeket szeretik. Ahogy en is.

Csak a dundus lanykak szeretik neha bemeselni maguknak, hogy a ferfiaknak is ez tetszik.

Marmint a koverség.

2015. máj. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!