Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi abban a különbség mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban a különbség mikor egy lányra azt mondják hogy nem csúnya meg mikor azt hogy szép?

Figyelt kérdés
vagyis én utálom ha valaki azt mondja hogy nem vagyok csúnya mert szerintem kb annyit jelent hogy nem csúnya, de azért nem is szép.
2014. ápr. 7. 03:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A nem csúnya az nem szép, aki szép, az szép.

Szerintem mindenki utálja, ha ezt mondják róla.

2014. ápr. 7. 04:47
 12/19 anonim ***** válasza:
A hangsúlyon van a lényeg, ahogy mondják.
2014. ápr. 7. 05:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya - átlagos, de lehet nem akarnak megbántani, mert nem vagy előnyös. A szép meg egyértelmű. Persze ez szubjektív, lehet akinek nem tetszel éppen ízlés ficama van.
2014. ápr. 7. 06:28
 14/19 anonim ***** válasza:
határesett vagy a csúnya és az átlagos közt.
2014. ápr. 7. 08:10
 15/19 A kérdező kommentje:
igen és aki ezt mondta le is csesztem érte mert szerintem most ha valakire annyit mondanak hogy nem csúnya az neki kb annyit jelent hogy nem ronda de azért nem is szép, és szerintem ez bántó.
2014. ápr. 7. 10:40
 16/19 A kérdező kommentje:
inkább ne mondjon semmit
2014. ápr. 7. 10:41
 17/19 A kérdező kommentje:
mondjuk nekem olyan hangsúllyal mondták hogy nem vagy csúnya az biztos, vagy egyáltalán nem vagy csúbnya
2014. ápr. 7. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha úgy mondja, hogy eloszlassa a saját magad kinézetében felmerülő kételyeket akkor akár bók is lehet, hogy "nem vagy csúnya nyugodj meg" szóval tényleg múlik a szövegkörnyezeten is. 4#es voltam.
2014. ápr. 7. 12:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne ezzel foglalkozz. A sikeres nők legtöbbje nem topmodell. Sokszor előnyösebb a megosztó kinézet és személyiség. Ugye nem akarsz a butuska cicababa szerepében tündökölni?
2014. ápr. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!