Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a PASI csak szexre hajt, képes erre is?
Több mint 2 hónapja ismerkedünk és mikor először elmentem hozzá, akkor nem történt semmi néhány csókon kívül, meg a melltartóm alatt fogta a mellem, ezt engedtem is. Nem erőszakoskodott semmivel, sőt, mivel felhoztam neki később ki is derült, hogy miért volt kevés csók. Azt mondta, ha rám mászott volna, akkor rossz meg nehéz lett volna leállnia, úgyhogy inkább alig volt csók.
Hozzátartozik, hogy tudja milyen vagyok, megmondtam hogy ha elsőre átmegyek hozzá, nem lesz semmi!
Szóval ezt tiszteletben is tartotta és nagyon megértő volt, végig beszélgettünk, átkarolva és lábunkat összefonva feküdtünk. Még filmet sem néztünk, szóval nem kellett olyan elfoglaltságot találni, hogy ne egymásra figyeljünk.
Ha csak a szexre hajt, akkor is csinál ilyet egy férfi? Ha másodjára megyek hozzá, akkor már én is szeretnék többet...
Attol fugg, en lehet megtennem.
Bar inkabb az elso alkalomkor befuznem a csajt, mert en nem az a turees fele vagyok :D
Simán megér egy férfinek két találkozást, hogy a második alkalommal megkaphasson. Főleg ha jó csaj vagy.
Én nem szoktam ezen rágódni, mert külön kezelem a szexet meg a kapcsolatot, szóval nem gondolom, hogy bármivel is várni kéne, nem tudom mi értelme. Jobb ha előbb kiderülnek a dolgok mint később.
12#
Mármint találkoztunk már máskor is, meg eléggé húztam, hogy ne egyből menjek el hozzá.
Amúgy az a vicces, hogy nem is vagyok jó csaj. Az arcom az valakinek nagyon aranyos, valakinek meg nem jön be, de a testem az tuti hogy nem a jó csaj kategória.
Ha egy 14 éves lány randi előtt előre megmondja, hogy nem lesz szex, az teljesen rendben van.
24 évesen már világos, hogy nem babával fogtok játszani, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!