Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen lányok? (kép)
Figyelt kérdés
Mint egy igazi barbie..
Csak azért kérdezem, mert nekem bisex lányként nem tetszik, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Jár értük a zöld pacsi. :)
2014. ápr. 6. 20:10
11/19 anonim válasza:
tetszeni nem tetszik, de beszélgetnék vele, ugyanis meg kell ismerni a másikat mielőtt elítéljük...
13/19 anonim válasza:
És ha levetkőzteted neki sincs lyuk a lába közt mint a barbie-nak?
14/19 anonim válasza:
Ez egy idióta p*csa, aki szarrá operáltatta magát. Gusztustalan.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen lelki világa lehet annak akinek ez bejön.
16/19 anonim válasza:
Na látjátok, EZÉRT vannak a szőke nős viccek.
17/19 anonim válasza:
Sokszor volt kinn, nem tetszik, ijesztő.:)
18/19 anonim válasza:
Rémes, társaságba nem mennék vele. Mindazonáltal diszkrét párosodás után felpofozni és kilökni az esőbe, na erre beneveznék vele :)
19/19 anonim válasza:
borzalmas, "bottal se" kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!