Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van igény manapság a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van igény manapság a magas (190cm) fiúkra?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Ha vékony akkor nincs.
2014. ápr. 5. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Csak vékony ne legyél :)))
2014. ápr. 5. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Mindig van rájuk igény!! Már az első benyomás az róluk, hogy erősek és meg tudják védeni a nőt.

Imádom,hogy a barátom 188 cm.

L19

2014. ápr. 5. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
azt lenne jó tudni mi számít "nem vékonynak"
2014. ápr. 6. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igazi szerelemben egyáltalán nem számít a magasság :).
2014. ápr. 6. 00:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak rájuk van igény...
2014. ápr. 6. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
En csak a sajat igenyeimrol tudok nyilatkozni, es nalam nem gond a magassag, de ha hozza csak 40 kilo valaki, az engem semennyire nem vonz, keptelen vagyok vonzodni hozza, ez az igazi szerelem duma meg baromsag. Ha valaki egyszeruen nem vonzo szamodra, es kevesbe izgi, mint egy papirgalacsin, akkor veszett ugy.
2014. jún. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!