Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 40 év körüli fickók hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 év körüli fickók hogyan csábítják el a tini lányokat? Mi a titkuk?

Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, de még így is csak többnyire csók jön össze, aztán azt hallom, hogy 43 éves zenetanár 14-16 éves diáklányokat kefélget az erdőben vagy apuci jó barátja ápolgatja hétvégente a kislányt. Nem értem hogyan csinálják, fizetnek a tini lányoknak vagy mi?

2014. ápr. 5. 17:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pénz, kocsi, lakás....ennyi kell :)
2014. ápr. 5. 17:05
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
És te ezeket irígyled? Irígyled ezeket a senki embereket akiknek már család helyett ennyi idősen csak ennyi jutott, hogy 14-15 éveseket kefélget akik a lányai lehetnének? Gratulálok.
2014. ápr. 5. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a pénz is benne van ,de egy tini lányt mindig csak az idősebb pasik érdeklik ,mert ők érettek és azért nekik van már egy stabil munkájuk :D

plusz az se mindegy hogy milyen lányról beszélünk ,van akit könnyen csábítanak és van akit nem, avn aki látja a tettei következményeit és vannak akik nem .

2014. ápr. 5. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Te is 14-16 éves kislányokat akarsz kefélgetni?
2014. ápr. 5. 17:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Mit akarsz a tiniktől? Nekem nem jönnek be az anyám korú pasik, sőt egyetlen barátnőmnek sem, pedig ebbe a korosztályba tartozunk. Minden mesét nem kell elhinni kisfiam!
2014. ápr. 5. 17:15
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Ne mondd már utolsó hogy a 14-17 éveseknek 30-40-es pasas kell, max az olyan hibbant agyúaknak imponáló egy ennyi idős ember, akinek amúgy sincs helyén az élet felfogása.

Felénk aki már 16 éves létére, 25 év felettiekkel foglalkozik, az már eleve egy mocskos k**va!

21F

2014. ápr. 5. 17:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Bocs, a 3-as válaszra gondoltam
2014. ápr. 5. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
"Mi a titkuk?" Bűnöző, perverz dögök. Te ne legyél az.
2014. ápr. 5. 17:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Én ezt nem választottam, de nekem csak a fiatal lányok jönnek be, ez van és igen szeretnék tini lányokat kefélgetni, szerintem ez a természetes, hiába is fújjogtok.
2014. ápr. 5. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
hú de sok itt az irigy
2014. ápr. 5. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!