Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz a döntés és érdekes a helyzet, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, egy másik fiú aki 20 évvel idősebb nálam rám írt, hogy bejövök neki és pénzért cserébe el akarna tölteni velem egy éjszakát, azt is csak bizonyos határok között. Én 100% hetero vagyok, nagyon nem érdekel mit csinál egyik meleg a másikkal, csak engem hagyjanak ki, viszont rengeteg mostanában a tartozásom és az az egyik rossz tulajdonságom a sok közül, hogy a pénz engem nagyon motivál, a srácnak pedig rengeteg mindent megérne egy ilyen éjszaka. Nagyon viszolygok az egésztől, de anyagilag nagyon jól járnék. Mit tennétek? Ráállnátok az alkura, vagy inkább úgy tennétek mintha mi sem történt volna?2014. ápr. 5. 13:43
11/13 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem tudom mit tegyek... Nagy dilemma ez, egyrészt tényleg elkurvulnék, ezt meg leírni is undorító, de majdnem 100.000-t ígér, mindezt előre megadná. Én egy leégett srác vagyok, és mint mondtam rohadt pénzéhes vagyok. Nem hiszem, hogy együtt tudnék élni a gondolattal, hogy leszopott egy meleg, asszem ezt most passzolom.
2014. ápr. 6. 20:45
12/13 anonim válasza:
Alap, hogy pénzért senkivel!
Rengeteg olyan van aki mindenre hajlandó pár ezresért, még dicsekszik is vele.
Ez legyen az ő gondjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!