Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak én vagyok az egyetlen, aki a lányoknál való sikertelenségét logikusan letudja vezetni arra, hogy magas, vékony alkatú, szálkás izomzatú srác lettem hála az ősöknek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 22:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jaja nem szamit a magassag ugyhugy ezt hagyjuk
2014. ápr. 4. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Sorozatban olvasom ezen az oldalon, hogy milyen rossz az ilyen alkatú fiúknak. Én a valóságban nem ezt látom. Van egy 203 centis, iszonyat vékony srác az ismeretségi körömben. Na ő tényleg úgy néz ki mint egy pók körülbelül, arca se helyes. Ehhez képest egy hatalmas donjuan, sorra cseréli a szebbnél szebb barátnőit. Én is meglepődtem, hogy micsoda gyönyörű nőket szed fel. Aztán ha megunja őket, lapát és jön a következő. Miért? Mert az önbizalma a helyén van, és nem sopánkodik a külseje miatt. Az már más kérdés, hogy ő átesett a ló túloldalára. Van még jópár 190 körüli vézna ismerősöm, őket se láttam még soha huzamosabb ideig nő nélkül.

Nem a külsővel van a baj, hanem az önsajnálattal. Én az ilyen férfiakat és nőket egyaránt kerülöm. Semmi szükségem egy búvalb(a)szott ember társaságára, se barátként, se párként.

2014. ápr. 5. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem minden lány nèzi elõször a külsõt. Ès esélyt is adnak..

Akàr itt is ismerkedhetsz, beszèlgethetsz vkivel, ès ha belsõleg egész jól megismerkedtetek, ès mèg mindig èrdeklõdik irántad, kèpet cserèlhettek...aztán lehet, hogy a külsô nem is fog zavarni annyira.

Ez legalábbis az èn véleményem.

2014. ápr. 16. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, nem egy ilyen ismerősöm van, és mindig van nőjük is. A nők nem a külsőt nézik alapvetően, a férfiak azok akik a külsőt nézik, de még ők sem minden esetben. Még egy plázacicának is tök mindegy lenne, hogy milyen vékony vagy, ha lenne mondjuk pénzed. De nem elsősorban a pénzéhes nőkről akartam írni, a nőknek fontos a magabiztosság, határozottság, talpraesettség, humor és rengeteg egyéb tulajdonság, a külső nem központi tényező.
2014. ápr. 16. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetèrtek utolsó. Tökèletesen megfogalmaztad a lényeget.
2014. ápr. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!