Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves tényleg kislány még?
magam példája: én is érettebbnek gondoltam magam 14-15 évesen a többieknél, bölcsebbnek és sajnos sok rossz is történt velem, ami miatt hamarabb kellett felnőttesebbnek (nem felnőttnek!) lennem, mint a többiek. aztán pár éve visszanéztem, hogy 14 évesen miket írtam-gondoltam, hát... visítva röhögtem magamon, amiket írtam, és hogy milyen naiv, tini marhaságokra hittem azt, hogy hú de bölcs vagyok a többiekhez képest :D
másrészt ha direkt hajtasz arra, hogy bizonygasd a felnőttséget és az érettséget, azon látszódni fog, hogy nem igazi és erőltetett. plusz a kortársak sem díjazzák a gőgös, lenéző attitűdöt...
Nézd, én most 22 vagyok, de emlékszem még milyen volt 14-nek lenni.
Az én családom teljesen bolond, anyukámat gyakorlatilag én neveltem fel, 14 évesen már én készítettem el a komplett karácsonyi ebédet, mert nélkülem nem lett volna az se. Rengeteg mindent megéltem, a nyomort, apám elvesztését, éhezést. DE, hiába volt több tapasztalatom, mint a korombelieknek, érzelmileg, értelmileg azért kislány voltam. Nem úgy, mint mások, de ez a lényegen nem változtat. Majd, ha visszatekintesz, te is látni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!