Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire el vannak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire el vannak a nők ferdítve? (komoly kérdés, több helyre is be illene, ide is)

Figyelt kérdés

Már egész kicsi koruktól kezdve gyengének vannak nevezve, és nagyobb korukban is.

Arra vannak nevelve, hogy a férfi szolgálatára kell fordítaniuk az életüket, és meg is teszik.

ha nem is 14 évesen, de előbb utóbb így van.

Egész fiatalon is már az van beléjük táplálva, hogy legyenek szépek , ami mostanság a vékonyság és a "baba" arcúság a többség szerint.

Olyan ruhákat hordanak amikben szinte mindenüket látni, semmit se kell elképzelni, mert rá tapad a bőrükre a ruha, vagy ki lóg belőle mindenük.

Miért jó ez így a csajoknak/nőknek?

(vannak kivételek, akikre ez nem vonatkozik, de a többségre igen)

2014. ápr. 4. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező nő vagy férfi?

Mióta ezen az oldalon vagyok nem láttam ilyen értelmes kérdést :)

Mindenki úgy csinál, mintha ez a jelenség nem létzene. Pont azért, mert a férfiak megfelel, hogy elnyomhatják a nőket, és ezt tényleg nőként írom, a legtöbb nőnek is megfelel ez.

Ha erről beszélek a környezetemben, a nők sem értik mi a bajom azzal, ha egy férfi ismerősünk szexista megjegyzéseket tesz ránk az probléma.

2014. ápr. 4. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, te tényleg azt képzeled, hogy az összes feminista "ilyen" és egyáltalán nincsen befolyással rád a férfiak véleménye?
2014. ápr. 4. 15:28
 13/16 A kérdező kommentje:

11es, én férfi vagyok és világ életemben irritáltak az ilyen dolgok. Arra gondolok, amikor egy filmben nincs más jelentősége egy nőnek, mint szép és kint van az összes melle.

Vagy amikor egy ember nem akar a másiktól semmit, csak használni a testét.Talán azért lehet, mert szerintem egy ember több mint egy adag hús ami egy ideig él(nem valami vallás miatt), hanem a gondolatai, a lelke az, ami igazán fontos benne.

De ez az egész olyan, mint ha azt mondanák, nekem ezzel, hogy nem, mert minden a hús és ha nem olyan mint kéne, akkor nem ér semmit az illető, akin van.

2014. ápr. 4. 15:35
 14/16 A kérdező kommentje:
12es, én azt képzelem, hogy csak a saját magam gondolatai vannak rám hatással és az, amiket látok. De más véleménye nincs. Mivel elég makacs vagyok, és elég elvont, hogy ne idomuljak másokhoz.(ez párválasztásban és kapcsolatban nehezebbé teszi az életet...)
2014. ápr. 4. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem édesapám nevelt fel, és úgy gondolom teljes értékű lány (17) lett belőlem. Mindig is arra tanított, hogy saját magam formáljam a véleményem, tájékozódjak, álljak meg a lábamon. Talán ennek köszönhető, hogy sok dologban kifejezetten a logika és az ész érvek híve vagyok, vagyis ahogy mások hívják "fiús gondolkodásom" van.

Ahogy előttem is mondták, ebben nőnek fel, így nagyon kevesek mondják azt, hogy ez nem jó. Hallgatnak és tűrnek, mondván ez a normális. Ez az önbecsülés hiánya, amikor képtelen a saját eszméit(vagy inkább saját MAGÁT) egy férfié elé helyezni, mert rögtön arra jut, az övé a rossz. Olyan szinten szerintem nem a nevelésen múlik, hogy foglalkoztak-e a szülők a gyerekkel vagy sem, hisz mindkét esetben előfordulhat ez is, az is. Sokkal inkább, hogy mit tanítanak neki (bárki; szülő, tanárok - felnőttek akik példaként vannak az életében). Hagyni kell, hogy a gyerek gondolkodjon, mert ahogy ez beindul, önmagát is értékelni tudja majd, mások beleszólása nélkül.

2014. ápr. 4. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ösnél a pont, a nőknek nincs önbecsülése.
2014. ápr. 4. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!