Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Selena Gomez, Ariana Grande,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Selena Gomez, Ariana Grande, Vanessa Hudgens, Emma Watson jó nő?

Figyelt kérdés

E négy leányzóban szerintem sok közös van. Félreértés ne essék, van párom, boldog vagyok, csak kíváncsi vagyok, hogy Lányok, és Fiúk egyaránt mit gondolnak róluk? Szerintem sok közös van bennük, szexiek, vagányak, és hasonló a stílusuk.

És ahogyan olvasok róluk, sokan odáig vannak értük.

Vélemények? Én most leginkább a női véleményekre lennék kíváncsi, hogy látja egy nő, női szemmel, még ha fura is. :)

2014. ápr. 4. 14:00
1 2
 11/18 Ren-D válasza:
Szerintem Emma Watson nem rossz,Selena eég szép,Vanessa és Ariana pedig gyönyörű.Mindannyian jó színésznők viszont kiemelkedően jó hangja csak Arianának van szóval #2 kimerem jelenteni hogy rossz a füled.Biztos sok embernek nem jön be a stílusa vagy a dalai,de azt akkor se lehet mondani hogy rossz hangja van,sőt még azt se hogy átlagos a hangja.Selenának és Vanessának szerintem nem rossz a hangja,nem egy világklasszisok de tetszik,Emma Watsonnak még nem hallottam.Amiket láttam róluk videót akár homemade-et is,Emma Watsont kicsit unalmasnak találtam,Vanessa vagány csaj de az hogy 5 éve levetkőzött a playboynak nem volt túl szimpatikus,Selenát és Arianát nagyon bírom viccesek.Selenába tetszik hogy szeret enni és ha mondjuk nem tud akkor kicsit duzzog :D Ariana pedig egy végtelenül szimpatikus lány,folyamatosan mosolyog és jókedvű,ráadásul gyönyörűnek tartom.
2014. ápr. 19. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem Vanessán kívül az összes leányzó szép.... Vanessa helyett betehetted volna mondjuk Victoria Justice-t! Ő is elég szép, én speciel Őt irigylem a legjobban mind külsejét, mind hangját illetően. De ha csak a felsoroltak közül lehet, akkor szerintem Emma a legszebb :)

19/L/L

2014. ápr. 22. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Emma Watson a kedvencem, de Selena Gomez is csinos
2014. ápr. 23. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Pipa mind a 4-nek
2014. máj. 4. 12:31
 15/18 anonim válasza:
Emma Watson
2014. jún. 16. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Emma a létező leggyönyörűbb lány. Tökéletes. Példaképem. A többi szimplán szép.
2014. júl. 6. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Emma Watson a legocsmanyabb no az en olvasatomban. Tulertekelt kis beka.
2015. jan. 5. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
én azt gondolom hogy Vanessa Hudgens a legjobb nő, aztán Ariana, majd őt követi Selena. Watsonról inkább nem nyilatkoznék...őt nem értem miért sztárolják annyira külsőre....
2022. jan. 16. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!