Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én, mint átlagos (/csúnya? )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én, mint átlagos (/csúnya? ) lány csak szamár lehetek, és örüljek, ha valaki hozzámszól?

Figyelt kérdés
Tehát soha senki számára nem leszek az első, a legfontosabb, mert mindig akad nálam szebb a környéken, akinél előbb próbálkozik be valaki, én csak akkor jövök szóba, ha már a másik 10 csinos lány visszautasította az illetőt.
2014. ápr. 3. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező ne légy naiv a legtöbb fiút 4-5 alkalommal visszautasítják mire összejön neki valami.
2014. ápr. 3. 23:59
 12/14 anonim válasza:
Ha jobban átgondolod a pasik oldaláról is ugyan ez lenne a helyzet. Ezek szerint csak a legjobb csajok és legjobb pasik élhetnének párkapcsolatban egymással, a többiek irigykedő pillantásai kíséretében... Olyannal kezdj aki neked tetszik, ahelyett aki mindenkinek...
2014. ápr. 4. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy idő után, felnőttkorukra az emberek megtanulják hogy mik a saját határaik, és a legtöbben a saját köreikben kezdenek el párt keresni. Éppen ezért van az hogy én sosem fogok Miley Cirusra, vagy Palvin Barbira rányomulni, mert tisztában vagyok hogy nincs esélyem. Ugyanígy egy csúnya dagi srác már nem fog jócsajokra nyomulni, hanem azt mondja hogy jó neki a saját kategóriája, és akkor összejön veled. Érted?

Szóval az emberek elég gyorsan belövik hogy melyik körbe tartoznak, és azonos szinten állót keresnek maguknak, hiszen velük van a legtöbb esélyük.

Persze rengeteg kivétel van, pénz, vallás, testi adottságok, amik segítségével könnyen átjárhatók ezek a körök.

De ha te nem vagy szép, és ráadásul nem is tartod magadat szépnek, és nem vagy gazdag, sem okos, és nincs semmi amivel kiemelkedhetnél a többiek közül, akkor nyilván te is tisztában vagy, hogy nem fog egy álom pasi a karjaidba ugrani.

Egyet ne felejts el, minden nőnél van jobb nő, és minden nőt un valaki!

2014. ápr. 4. 00:18
 14/14 anonim válasza:
Neked nem kell csúnya dagi srácot választani! Ha leszállsz a divathullámról észre fogod venni neked ki tetszik és ő lesz neked a legjobb pasi. (lehet hogy a trendi magazinokban nem ő lesz a címlapon, vagy igen... Ki tudja? Minden esetre Justin Bieber kitörölheti, neked jobb van! pl. nem egy fallikus elem :D ) Szóval a világ ennél sokkal színesebb és a nap is ugyan úgy süt rád is.
2014. ápr. 4. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!