Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feldugom az ujjam a hüvelyembe érezzétem a méhszájam? Ha igen, mit érzek? 14L
Attól függ, mikor... a hüvely végén van, középen. Általában egy ujjnyi mélyen, de ez is változik, attól függően, a ciklus melyik szakaszában nézed.
Menzeszkor, és peteéréskor puha, kb olyan, mintha a csukott ajkaid közé dugnád az ujjbegyed hegyét, kicsit lapos, de duzzadt, és puha.
A többi időszakban zárt, keményebb, kicsit kb mintha porcos lenne. Olyan, mintha az orrod hegyét tapintanád meg.
"Az nagyon gáz lenne, ha érezni tudnád. Amugy tanulmányozd inkább a biológia könyvet és ne az ujjad dugdosd a hüvelyedbe."
Miért lenne gáz? Akik babát akarnak, és nem jön nekik össze, azoknak az ébredési hőmérséklet mellett, és a méhnyakváladék változásai mellett ennek állapotát is javasolják ellenőrizni, mivel jelzi a peteérés idejét.
"Köszi a kioktatást. Tamponhasználat közben vettem észre, hogy a hüvelyem végén érzek egy kitüremkedést. Más ötletem nem volt, hogy mi lehet."
Igen, az az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!