Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Ma lájkoltam egy fiúnak a képét és rám írt hogy köszi a lájkot. erre mit írjak?2014. ápr. 3. 22:02
1/8 anonim válasza:
Én ezt írnám: Szívesen, bár életképtelen vagyok.
2/8 anonim válasza:
Bocs, véletlen volt. Vagy csak egyszerűen annyit, hogy Szívesen.
4/8 anonim válasza:
nincs mit.
persze csak az előző után írnám neki ezt
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem írj semmit.
Nem a te szinted az a fiú hidd el... maradj a kvazimódóknál.
6/8 anonim válasza:
Semmit, max lájkold be a hozzászólást. Esetleg ha akarsz tőle valamit, privátban megjegyezheted, mi fogott meg a képben.
7/8 anonim válasza:
Talán azt, hogy nincs mit? Ennyi életképtelent... Megköszönnek neki egy lájkot és gyakorin megkérdezi, hogy mit csináljon... Atyaisten:D Idegesítően ostoba vagy.
8/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem ismerkedés céljából, csak érdekel, hogy hány évesen lehet ilyen kérdést kiírni, ilyen bizonytalan ember hány éves lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!