Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS!? A abrátomnál alszom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS!? A abrátomnál alszom, és megjött -_-

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem ciki, de a szülei még dolgoznak, és csak 13 évesek vagyunk (mielőtt valaki elkezdene szekálni, nem azért vagyok itt, hogy elveszítsem a szüzességem :p) És hát nem nagyon akarom neki mondani, és nincs nálam semmi, mert nem most kellet volna megjönnie. Ti mit tennétek??? Inkább korombeliek válaszát várom :) Légyszííííí minnél előbb válaszoljatok, a WC papír nem túl jó :)

2014. ápr. 3. 19:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Érettség és netovábbja, elm a csávódnál alszol közben itt vered a nyálad GYK-n. Ehhez csak gratulálni tudok, ja 13 vagy és hétköznap a barátodnál alszol, ehhez meg csak a szüleidnek tudok gratulálni. Itt a jövő generációja, lassan számolhatunk vissza a pusztulásig.
2014. ápr. 3. 20:12
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, ott vagy a "pasidnál", és közben Gyakorikérdésekre irogatsz, hogy mit csináltok? WTF? Élménybeszámoló azért nem kell.
2014. ápr. 3. 20:14
 23/30 A kérdező kommentje:

Uhhuhuhuhuuh

Találtam!! Sziasztooook!! :D

Köszi az értelmes válaszoknak, és a bunkók meg...nah mindegy :)

2014. ápr. 3. 20:15
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Mivan? A kis hülyegyereket leküldted a boltba, te meg egyedül tovább kutakodtál más lakásában, és találtál? Vagy kamu a kérdés vagy full idióta vagy.
2014. ápr. 3. 20:18
 25/30 anonim ***** válasza:
65%
leküldeni egy 13 éves fiút a boltba betétért?? Én 40es nőtől is hallottam, hogy pasira ilyet nem lehet rábízni, mert fogalma sincs szegénynek, hogy mi kell ilyenkor :D
2014. ápr. 3. 20:23
 26/30 A kérdező kommentje:
Tudom :) De szerencsére még nem ment el :) Szóval boldogan éltünk, amíg meg nem haltunk :D
2014. ápr. 3. 20:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

En eleve nem ertem, hogy 13 evesen csutortok este mit keresel a baratodnal? Holnap nektek sincs suli?

Es en is tiszteletben tartom a keresedet, valaszoljanak, a bolcs, tapasztalt korodbeliek.

21L

2014. ápr. 3. 21:32
 28/30 A kérdező kommentje:
Csak azért mondtam, mert ők tudják, hogy a mostani időkben 13 évesen mit jó és mit nem mondani... :)
2014. ápr. 3. 21:42
 29/30 anonim ***** válasza:
55%
Hát ebben aztán sok a logika. Ők tudják...de Te is annyi idős vagy, nem? Szóval a korosztályodban az átlagnál jóval butább szintre helyezted saját magad, ráadásul egy ilyen egyszerű kérdésben.
2014. ápr. 3. 21:47
 30/30 anonim válasza:
15%
Hát én 13 éves vagyok nincs barátom,nem alszok nála :DD dehát ha lemegy a boltba inkább mondd meg neki milyet hozzon pl:. Libress vagy amilyet szoktál használni nehogy valami gagyit hozzon és átázz :D a tampont nem javaslom 13 évesen hisz én se használok meg azért elég kényelmetlen lehet ha odabent van.. ez az én véleményem még soha nem használtam tampont :DD amugy sok sikert :))
2014. ápr. 20. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!