Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék találkozni egy ismeretlen emberrel. Egy kávé vagy sör mellett, beszélgetni semmiről. Egyszeri alkalom, nyilvános helyen, akár név nélkül. Lennének jelentkezők?
Régen ez úgy működött, hogy a korcsmába leültél valaki mellé, és elkezdted mondani. Ma már akkor is fel akarnak akasztani, ha valakire ránézel. Az emberek közömbösek, visszahúzódóak és bizonytalanok.
Találj fel egy időgépet és menj vissza 20 évet!
Szerintem meg semmi rosz nincs benne... Én bárkivel le tudnék ülni egy italra... :) kapcsolatépitésnek sem utolsó és a te szemszögedből meg: lehet egy jó barátnőt, vagy életed szerelmét utasitod ezzel el. Nincs ebben semmi rosz :)
Ki ne akarna találkozna veled?
Végül is ez az oldal a frusztrált, pszichopata férfiak gyűjtőhelye...ennyire nincs aki szóba álla veled.
Amúgy ez tipikus, csomó szerencsétlen fizet prostiknak azért, hogy beszélgessenek vele, filmet nézzenek, stb..
Mert ingyen nem áll le velük senki sem :)
Egyszer adtam választ egy ehhez hasonló kérdésre, csak ott konkrét randit írt ki a kérdező.
Amúgy ez az ötlet nem rossz, de nem tudom elmennék e egy ilyen találkozóra. Mi van akkor, ha meglát (vagyis kapásból ránézésre megítél) és azt mondja, hogy :"jó inkább hagyjuk"? Tudom, hogy nem lenne tétje, nem randi, csak egy sima találkozás, de akkor is.
A korodat azért szerintem nem ártott volna (vagy ártana) kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!