Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék találkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék találkozni egy ismeretlen emberrel. Egy kávé vagy sör mellett, beszélgetni semmiről. Egyszeri alkalom, nyilvános helyen, akár név nélkül. Lennének jelentkezők?

Figyelt kérdés
Azért ez a kategória mert itt sokan vannak.

2014. ápr. 3. 19:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Régen ez úgy működött, hogy a korcsmába leültél valaki mellé, és elkezdted mondani. Ma már akkor is fel akarnak akasztani, ha valakire ránézel. Az emberek közömbösek, visszahúzódóak és bizonytalanok.

Találj fel egy időgépet és menj vissza 20 évet!

2014. ápr. 3. 20:04
 12/26 A kérdező kommentje:
Egyszeri alkalom nyilvános helyen, ezért nem is lenne tétje.
2014. ápr. 3. 20:08
 13/26 Mr. Truth ***** válasza:
Van egy szabad hétvégém ha gondolod Kecson összeülhetunk egy sörre vagy kávéra :)
2014. ápr. 3. 20:14
 14/26 anonim ***** válasza:
Érdekes kérés, de nem rossz ötlet (ha tényleg csak annyi, amennyit a kérdésben leírtál). Mondjuk én nem mernék elmenni egy ilyen találkozóra. 17/l
2014. ápr. 3. 20:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kérdés: miért nem mertek, akartok pl. egy forgalmas helyen találkozni egy ismeretlennel? Tét, kötöttség nincs
2014. ápr. 3. 20:23
 16/26 Mr. Truth ***** válasza:

Szerintem meg semmi rosz nincs benne... Én bárkivel le tudnék ülni egy italra... :) kapcsolatépitésnek sem utolsó és a te szemszögedből meg: lehet egy jó barátnőt, vagy életed szerelmét utasitod ezzel el. Nincs ebben semmi rosz :)

2014. ápr. 3. 20:24
 17/26 Költőnő? ***** válasza:
Ami engem illet; ha ki akarok mozdulni, szerencsére van kivel. Új ismertségek tekintetében meg úgy vagyok, h épp nem rég redukáltam le a kapcsolataim vmelyest, mert kicsit kezdett már sok lenni... Nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. És szerencsére van pár olyan ember, akire bmikor, bmiben számíthatok. Ez nekem elég.
2014. ápr. 3. 20:31
 18/26 anonim ***** válasza:

Ki ne akarna találkozna veled?

Végül is ez az oldal a frusztrált, pszichopata férfiak gyűjtőhelye...ennyire nincs aki szóba álla veled.

Amúgy ez tipikus, csomó szerencsétlen fizet prostiknak azért, hogy beszélgessenek vele, filmet nézzenek, stb..

Mert ingyen nem áll le velük senki sem :)

2014. ápr. 3. 20:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, haverjaim, és normális kapcsolataim.
2014. ápr. 3. 20:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Egyszer adtam választ egy ehhez hasonló kérdésre, csak ott konkrét randit írt ki a kérdező.

Amúgy ez az ötlet nem rossz, de nem tudom elmennék e egy ilyen találkozóra. Mi van akkor, ha meglát (vagyis kapásból ránézésre megítél) és azt mondja, hogy :"jó inkább hagyjuk"? Tudom, hogy nem lenne tétje, nem randi, csak egy sima találkozás, de akkor is.

A korodat azért szerintem nem ártott volna (vagy ártana) kiírnod.

2014. ápr. 5. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!