Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hajlandó lefeküdni velem amíg nem szedek fogamzásgátlót. Szerintetek mit csináljak? ( többi lenn) 18/L
# 18
Dögölj meg!
---
Kérdező, te meg tedd lapátra azt a bunkót!
Előbb utóbb megfogok, de te is és lehet te hamarabb. Kösz a jó kívánságod:)
Amit írtam azt nem minden nőre értem hanem aki megérdemli. Igen valóban megérdemli aki nem tiszteli a másikat.
1. Senki nem érdemli meg, amit te teszel, mivel gyerek lehet belőle, az pedig közös felelősség.
2. Hogy jön ide a tisztelet? Azáltal nem tiszteli az adott nő a másikat, hogy nem hajlandó tablettát szedni?!
Ha emiatt szakít veled, nem is érdemli meg, hogy veled legyen.
A TE tested = a TE szabályaid. Ha ezt nem hajlandó tiszteletben tartani, akkor nem hiszem, hogy készen áll egy kapcsolatra.
"Elélvez, de milyen módon drága? Tudod te? Igaz neked nem kínlódás.... Te csak szétteszed..."
Ő ilyen kedvesen tiszteli a nőket.
És most én is megkérdezem: te széttetted már valakinek valamidet? Tudod te, hogy az milyen érzés? Mert ha nem, akkor ne akard összehasonlítgatni azzal, hogy "Elélvez, de milyen módon". Egy nő ha CSAK SZÉTTESZI, akkor semmilyen módon nem élvez semmit. Szóval bocs, nem tudom sajnálni a szegény férfiakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!