Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem lehetek terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Február 22.-én vesztettem el a szüzességem,védekeztünk rendesen óvszerrel,le is ellenőrztük,tehát nem szakadt ki.A menstruációm Március 5.-én jött meg (nem késett,pontosan jött meg,egyébként 33 napra,de nekem általában pont 30-35 Naponta jön meg) nagyon görcsöltem,jobban,mint szoktam a vérzés mennyisége ugyanolyan sok volt ,mint szokott lenni.Azonban tegnap este megint Megjött és nagyon kevés van,olyan,mint amikor elmúlik,tehát kicsit barnás.Szokott ilyen lenni,hogy kb.másfél napig ilyen kevés és utána felerősödik,de ez ritka.Ugye nem vagyok terhes?

2014. ápr. 3. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Megjött a menstruációd, ergo nem vagy terhes :) nyugi
2014. ápr. 3. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
védekeztetek és meg is jött, szóval nem vagy terhes. Ne aggódjál feleslegesen!
2014. ápr. 3. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Febr.22-e óta ha szexeltél,akkor lehetsz.
2014. ápr. 3. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Azóta nem szexeltem.
2014. ápr. 3. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as ikrekkel vagy terhes!! Most néztem meg Tarot kártyával!! Azonnal húzz a nőgyógyhoz!
2014. ápr. 3. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsit lerövidült a ciklusod, de terhes tuti nem vagy.

erős vérzésnél 100%, h nem vagy terhes.. mert ha az is lettél volna, akkor sem marad meg a baba.

2014. ápr. 4. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
(előző) azért nem kötelező ám szexelni! ha nem vagy 100% biztos a dolgokban, akkor olvass utána. Pl ha kiszakad a gumi (ami azért gyakran előfordul.. meg az is, h a tescoban jópoénból átszurkálják a kotonokat) akkor szívás, mert febr. 22 ha jól számolom tökéletesen lehet a peteérésed napja... ami azt jelenti, h ha gáz van,akkor még abban sem reménykedhetsz, h véletlenül mégse lesz baba.
2014. ápr. 4. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!