Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Elso randira ez milyen?
Ilyen szoknya, mint a kozepso csajon [link]
fekete top, ilyen cipo [link] ilyen kabattal , mint ami a bal oldali csajon van [link]
első randi szabálya:
- a ruha kényelmes legyen
- a ruha ne legyen új
- olyan ruha legyen amiben a lehető legjobban tudod érezni magad
ha ezek ebben megvannak, akkor hajrá.
És mit szólsz majd, ha a srác egy póló+farmer kombival megy?
Tudod már, hogy merre mentek? Mert ha meglepetés, akkor fel kell készülnöd mindenre, és őszintén, ebben a felszerelésben sok randi lehetőség kiesik.
(plusz picit merész a magas cipő és a szoknya, túl kihívó)
Ja, hogy szexpartnert keresel! Értem, akkor tökéletes, egyébként ocsmány.
1. kényelmetlen
2. k.rvás (randira mész, de mindenki téged fog bámulni - a másik félnek ez megalázó)
3. normális pasi - aki nem csak megdgni akar - kiakad az ilyen szerkótól
De te tudod.
Bírom,hogy az összes pasi GYIK-on olyan könnyen le k-z minden csajt, és mindegyikőtök úgy állítja be magát, mintha a valóságban is a nagyon szolid, nagyon visszafogott, csendes lányok jönnének be nektek. Akkor hogy lehet az, hogy mégis ezek a lányok küszködnek a pár találással, és nem azok, akik szoknyához vesznek fel magassarkút? Félre értés ne essek, én úgy gondolom, hogy az arany középút vagyok, mégis ha valamelyik irányba elmozdulok, akkor vagy észre se vesznek, vagy ribinek titulálnak. Szóval döntsétek már fiúk, hogy mi tetszik nektek, és ne itt osszátok az észt!
Kérdezőnek: én a cipőt lecserélném valami kényelmesebbre és szolidabbra, mert ki tudja, milyen progit csináltok, másrészt az ennyire durván magassarkú szerintem nadrághoz tud csinos lenni, szoknyához válassz, valami kevésbé magasat.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!