Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én igényeim hatalmasak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én igényeim hatalmasak, teljhesíthetetlenek, vagy mi van? Miért nem felel meg nekem senki? Hol vannak normális srácok, léteznek egyáltalán iylenek?

Figyelt kérdés

Nem találok olyan srácot, akit megismerek, és érdekesnek találok, akivel szívesen beszélgetnék, akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot. Néhány találkozás után mindenkinél kiderül számomra, hogy kezd untatni és nem is érdekel igazán a dolog. Gondolnátok, biztos az én igényeim olyan iszonyú hatalmasak, de szerintem nem. Igazából ami nekem fontos, hogy ne legyen túl bulizós, csajozós a fiú, legyen szerényebb. Fontos nekem, hogy a zenei ízlése hasonlítson az enyémre, mert nekem a zene elég nagy szerepet tölt be az életemben. Nem kell, hogy iszonyúokoszseni legyen, de legyen alapműveltsége, és legyen, ami érdekli, legyen valami halvány elképzelése az életéről.. Azért ne legyen agyilag se síkhülye és lehessen vele beszélgetni, lehetőleg tágabb témákról, mint 'mitszívtálszombatéjjelmikorahányásodbanfetrengtél'. Külső nem igazán érdekel, annyi, hogy legyen ápolt, de ez szerintem nem kritérium, hanem alap egy emberi lénynél.

Ezek tényleg oylan baromi magas igények? Mert én nem érzem úgy. Nem akarnék semmi extrát. Pont az a lényeg, hogy már annak örülnék, ha találnék végre valakit, aki iylen kis egyszerű és érdekes.

2009. dec. 18. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan vannak ilyen srácok,nem is egy,de te rossz helyen keresgélsz,talán nem megfelelő környezetben.Talán mindig kifogod a balhés,vagy igénytelen,buta pasikat,de ez nem jelenti azt,hogy nincsenek normális pasik.Azt javaslom,ott is keresgélj,ahol eddig nem tetted.Járj nyitott szemmel és szívvel.Akár egy füstös kocsmában a haverjaival is üldögélhet az Igazi,vagy a diszkóban is táncikálhat,akár az utcán,a suliban,a parkban is szembe jöhet.Erre nincs recept sajnos,hogyan lehetne találkozni vele,de próbálkozni kell,és nem szabad feladni.A remény hal meg utoljára!
2009. dec. 18. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem nagy igények egyáltalán 17/f hidd el megfogod találni a párod :), ha már látsz kiszemeltet környezetedben meg rittyentsd ki magad ahogy a csajok szokták és küldj jeleket, egy jóhaverrel beszéltem már ezekröl, elvileg ha 3 jelet viszonoznak az már majdnem egész siker:)
2009. dec. 18. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Szia. Írd meg privibe légyszi, milyen zenét hallgatsz! Lehet, hogy most nagy mázlid van csaj! :)
2009. dec. 18. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
hajjajj milesz itt ma :) előző válaszoló:DD
2009. dec. 18. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen nagydumásokkal vigyázz ám! :-)
2009. dec. 18. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van! Vigyázz velük! De ha a nagydumáshoz képest a fent leírtak halvány sziluettek, és ő is alapkőnek tartja a zenei ízlést, akkor egy arasznyival hozzájárulhatsz a megismerkedésetekhez, ha megosztod vele a kérdésben feltett információt.

Megyek, még elrontom a dolog izgalmát :)

Amúgy 21/F

2009. dec. 18. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
azért nem taláész mer a normális pasikat minden csaj elkerüli és csak az idiótákat veszitek észre
2009. dec. 18. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

,,...aki iylen kis egyszerű és érdekes."

egyszerű és érdekes?? kérlek... ami érdekes, az általában azért érdekes, mert bonyolult. a 'mitszívtálszombatéjjelmikorahányásodbanfetrengtél'-fiúk azért untatnak, mert EGYSZERŰEK, mint egy darab bot(a menőszövegek és az erőltetett jófejkedés ellenére is), és maximum 3 dolog érdekli őket a világon. a srác, akit te keresel, viselkedésben szerényebb, de lelkileg/szellemileg pont, hogy nem egyszerű. az már más kérdés, hogy szerintem olyan srác tizenéves korban nem létezik, aki normális és szórakoztató is egyszerre.:S

2009. dec. 18. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
A pasik sem mindig csak a rendes lányokat veszik észre...
2009. dec. 18. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
...ha debrecen környéki vagy...akkor ideje megismerned:)...
2009. dec. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!