Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen eddig kb.30 pasival smároltam, de csak 1-gyel szexeltem. Mit gondolsz rólam?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 23:39
41/48 anonim válasza:
Nem kéne szegénnyel köcsögösködni, mert nem hiszem, hogy ringyó, csak szeret csókolózni... de kin nem?? Szerintem tök normális és sem egy csajszival smároltam már :))
43/48 anonim válasza:
Szerintem alul már pókhálós vagy.
44/48 A kérdező kommentje:
41: Köszönöm :)
42: Azért egy ilyen kérdésért még nem esek hasra senkinek :)
2014. ápr. 3. 21:18
45/48 anonim válasza:
csokolozni az óvodában kellett volna megtanulni, nem felnőttként
sztem a 30 pasiból vagy 20 azt hiszi kur va vagy dug sz mindenkivel csak vele nem,
a többi meg szűznek gondol
szoval hűjited az embereket ezzel a hozzáálással
ez igy nem jo
nem lesz komoj barátod igy sose
de te tudod
46/48 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár nem igazán értek egyet, nem is csodálom (A válaszíró 38%-ban hasznos válaszokat ad.). Üdv.
2014. szept. 8. 16:01
47/48 Takacs Laszlo 15 válasza:
Miert csak egyel?Ha en smaroltam volna 30 csajjal,en mindegyiket megdu.tam volna,barmi vele szegyenerzet nelkul.
48/48 anonim válasza:
Azt hogy elég buta vagy. Egy okos nő pont fordítva csinálja. Hiába vagy nehezen kapható, mivel minden buliban mással látnak smárolni, mindenki k*rvának tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!