Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kiigazodni ezen a fiún! Valami tipp?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Pár hete észrevettem a szemem sarkából, hogy figyel, szemezni is szoktunk, összemosolyogni, volt, hogy utánam fordult. Viszont van, amikor egyáltalán nem vesz észre, nem keresi a tekintetem. Ha nekem tetszik valaki, és látom, hogy ott van, másra alig tudok koncentrálni. Elég visszafogott, rendes srácnak tűnik.
Lehet, hogy félénk és zavarja, hogy mindig sokan vannak körülöttünk és nem mer? Vagy nem érdeklem eléggé? De akkor minek szemez velem? Nem olyannak tűnik, aki szórakozik a lányokkal. Én meg majd megdöglök, hogy rám nézzen, ő meg néha passzív, néha nem. Ennek van értelme?
Olyan fiú, akire mindig is vágytam legalábbis első benyomás alapján. Nem akarom elszalasztani, de már kezd az egész reménytelenné válni.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!