Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes? 10-es skálán hányast adnátok Rá?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=PzTZ3z8beNY
http://www.youtube.com/watch?v=Z5S7Zgc-Whk
2014. ápr. 2. 16:32
11/19 anonim válasza:
Hogy leszavazták a kislányok a 10#-es hozzászólót :O
12/19 anonim válasza:
Szerintem többet áll kameralencse előtt, mint bármelyik nő a világon. Ha nem öltözne úgy mint egy hipster és kivenné azt a gusztustalan orrkarikát meg a haja is normális lenne, akkor nevezhetném férfinak. Így marad egy huszonéves kölyök aki a tizenéves tinip.csákra hajt. Remélem kinövi és felnő egyszer.
16/19 anonim válasza:
hú, a keresőszavak..."szép", "tökély"...te jó világ, mi lesz veled...? :O egy férfi mióta szép? ja, persze, hiszen ez nem is férfi, így már értem..."gitár", "pop" "énekes" hát igen, ez a tökéletes meghatározása ezeknek...tud 3 akkordot lefogni, karika az orrában mint valami bikának...gratulálok...nem értem, de valahogy én 16 évesen se szerettem a kismajmokat
20L
17/19 anonim válasza:
Nem csúnya,a maga módján helyes, de nekem nem az ilyen típusú srácok jönnek be :)
Nem pontozok, nem is értettem soha, milyen szempontok alapján látják el számmal az embereket, annyira gáz és fölösleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!