Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék vele dumálni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele dumálni de csak mint haver . Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Most lettem 9.-es és az angol csoportomba jár egy csaj aki non hasonlít a régi barátnőmre de ez a csaj non kedves.CSomót msneztünk de csak ennyi én csak haverkdoni akarok de valami olyasmi támadt hogy msn-en tudok vele beszélni de személyesen alig alig. Nem szeretnék vele járni csak valami csak van.Valahogy ezt a kis vonzalmat is kell ölnöm magamból .De hogy ?
2009. dec. 18. 19:17
 1/3 A kérdező kommentje:
msn-en tök jól dumálunk és sok mindenbe egyetértünk de én csoporton belül nem akarok semmit mert túl komplikált el rontaná egy jó haversáot.Igen én hiszek egy lány és fiú haverságába.
2009. dec. 18. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha legegyszerűbb az lesz, ha ugyanúgy beszélgetsz vele mint eddig vagy talán egy kicsit visszafogotabban. És ne legyél vele kedvesebb mint más csaj haverjaiddal.
2009. dec. 18. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

felejtsd el. lányokkal nem lehet barátkozni SAJNOS. mindig többet látnak abba, mint ami valójában, ha nem tetszel neki lekoptat, ha igen akkor többet akar, de egyet lány sem tud fiúra barátként tekinteni.

tapasztalat!

2009. dec. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!