Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártunk, szakítottunk, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártunk, szakítottunk, és most barátok vagyunk. Puszit adunk egymásnak talinál?

Figyelt kérdés

Holnap talizunk először mióta szakítottunk (egy hétig jártunk), és mint barátok megnézünk egy filmet nála. Az a kérdés, hogy mikor találkozunk, akkor adunk egymásnak puszit, vagy nem?:D

16/L

2009. dec. 18. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
na ne ma' ilyen kerdest , ha akrsz adsz na nem nem , te tudod milyen viszonyban vagytok.
2009. dec. 18. 18:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát jóban vagyunk, de nem tudom, hogy az a 3 puszi csak a járás alatt volt, vagy barátként is.XD
2009. dec. 18. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

háát sztem ennek a kapcsolatnak még nincs igazán vége....

mert ha mondjuk kettesben barátként filmeztek szakítás után.... ő még akarhat valamit :)

de a kérdésre válaszolva, szerintem a 3 puszit barátok adják egymásnak szóval nyugodtan adj neki

2009. dec. 18. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

jártatok és 3 puszi volt csak?

szerintem amugy ugyis megint összejöttök..

2009. dec. 18. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
elso vagyok , miert jonnenek ossze? en is a volt passimmal meg a mai napig osszejarok filmezni mi 2honapot voltunk egyut, de nincs semmi csak filmezunk, vagy elmegyunk valahova
2009. dec. 18. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából Ő akart szakítani, merthogy mikor csak barátok voltunk, akkor minden jobb volt, és akkor sokkal többet érzett irántam, a járás alatt viszont nem hülyültünk, komolyak voltunk, minden más volt. Most szakítottunk pár napja, és Ő mondta, hogy legyünk barátok, holnapra meg meghívott magához filmetnézni. Akiknek mondtam, mindegyikük érdekesnek találta, szerintem is az.:D De ez van... én mindenhogy jól járok, bármi is lesz, a lényeg, hogy vele lehetek.:) Haverként azért mert jófej, pasimként meg mert tökéletes.:)
2009. dec. 18. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!! TILOS!

Szakítás után, barátként csak szívlapáttal szabad köszönteni egymást, miközben egy cementtel kiöntött 25 literes vödör van a másik kezetekben... A köszöntés menete: a csaj a szívlapáttal pofánveri a csávót, aki viszonzásképp a cementesvödröt a lány hasa felé dobja, majd a srác üt, és a csaj dobja a vödröt...

LOL! :D

Úgyis rájöttök... mit kell ezen parázni? majd hozza a pillanat.

2009. dec. 18. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
előző válaszoló: ezen nagyon sokat röhögtem... xD xD te beteg vagy :P vicces :)
2009. dec. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!