Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Likelnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Likelnétek olyan csajokról képet, akikkel szivesen járnátok?

Figyelt kérdés
Belső tulajdonságokat is irhattok.

2014. ápr. 1. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz mérten fogsz változtatni magadon? Miért vagy ilyen életképtelen?
2014. ápr. 1. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Csupán kiváncsiság vezérel.
2014. ápr. 1. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj a széked karfájába: mindenkinek más tetszik.
2014. ápr. 1. 18:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezért nem egy mindenki által szépnek tartott nőröl kértem képet,hanem a neked tetszőről,2. válaszoló...
2014. ápr. 1. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj nem linkelek képet mert olyan csajt rengeteget linkelhetnék akit megk*rnék de ahhoz hogy járni is akarjak vele ahhoz inkább a belső számít. Legyen humoros ne legyen olyan fú de büszke csak mert jól néz ki, és elsősorban ne a pénz legyen neki a fő ok egy kapcsolatban. Na és olyan csajt akiben ezek a tulajdonságok mind megvannak és még b*szott jól is néz ki jó ha 1000-ből találsz egyet.
2014. ápr. 1. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
kérdező, veled szívesen járnék
2014. ápr. 1. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

A belső nálam nem mérvadó :)

21F

2014. ápr. 1. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:
a belső nem mérvadó? Azért az is mérvadó kell legyen valamennyire, mert nem hiszem én azt hogy hosszú távon el tudod viselni ha minden nap felidegesít legalább egyszer.
2014. ápr. 1. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as

Az én korosztályom nem tud min összekapni, nyilván jobban megválasztja egy 30éves a társát, mint egy fiatal 18-20on éves

előző voltam

2014. ápr. 1. 18:59
 10/10 Mr. Truth ***** válasza:
Küldj képet kérdező és belinkelem ;)
2014. ápr. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!