Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Likelnétek olyan csajokról képet, akikkel szivesen járnátok?
Figyelt kérdés
Belső tulajdonságokat is irhattok.2014. ápr. 1. 18:29
1/10 anonim válasza:
Ahhoz mérten fogsz változtatni magadon? Miért vagy ilyen életképtelen?
2/10 A kérdező kommentje:
Csupán kiváncsiság vezérel.
2014. ápr. 1. 18:31
3/10 anonim válasza:
Kapaszkodj a széked karfájába: mindenkinek más tetszik.
4/10 A kérdező kommentje:
Ezért nem egy mindenki által szépnek tartott nőröl kértem képet,hanem a neked tetszőről,2. válaszoló...
2014. ápr. 1. 18:34
5/10 anonim válasza:
Hát figyelj nem linkelek képet mert olyan csajt rengeteget linkelhetnék akit megk*rnék de ahhoz hogy járni is akarjak vele ahhoz inkább a belső számít. Legyen humoros ne legyen olyan fú de büszke csak mert jól néz ki, és elsősorban ne a pénz legyen neki a fő ok egy kapcsolatban. Na és olyan csajt akiben ezek a tulajdonságok mind megvannak és még b*szott jól is néz ki jó ha 1000-ből találsz egyet.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
a belső nem mérvadó? Azért az is mérvadó kell legyen valamennyire, mert nem hiszem én azt hogy hosszú távon el tudod viselni ha minden nap felidegesít legalább egyszer.
9/10 anonim válasza:
8-as
Az én korosztályom nem tud min összekapni, nyilván jobban megválasztja egy 30éves a társát, mint egy fiatal 18-20on éves
előző voltam
10/10 Mr. Truth válasza:
Küldj képet kérdező és belinkelem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!