Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy egy pasi, ha épp feláll neki? Vagy ez a járására nem hat ki?
Kihat a járására, persze. A vérmennyiséget, ami az erekcióhoz kell, a kevésbé létfontosságú szervektől (végtagok) vonja el a szervezet, vagyis a lábában kevés marad, ezért fura, suta járás látható ilyen pasiknál.
De komolyra fordítva a szót: láttam már pasit erektált nemi szervvel menni, és az a tapasztalat, hogy nyilvános helyen kicsit másképp megy, hogy megpróbálja elrejteni, de intimebb közegben (pl a barátnője /előttem), akár teljesen pucéran is, ugyanúgy jár, mint normálisan. Szóval ami változás esetleg bekövetkezhet a járásában, az egyértelműen a kis szemérem miatt van, hogy ezt elrejtse, semmi anatómiai oka nincs. Ha olyan kultúrában élnénk, akkor gondolom kihúzná magát, és menne tovább, büszkén jelezve, hogy ő egy ereje teljében levő férfi. Nem így van, sajnos. Pedig én örülnék neki :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!