Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a néger/román pasik szerelem terén?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 17:54
1/10 anonim válasza:
szépen udvarolnak, lebeszélik a bugyidat aztán szépen továbbállnak a "csokifiúk"..
2/10 anonim válasza:
a néger csak belógatja a dákót, román meg oda basz egyet egy dákóval, ( kicsit rasszista de ilyen az élet )
4/10 A kérdező kommentje:
3-as:Nem
2014. ápr. 1. 18:01
5/10 anonim válasza:
Lány vagyok... és nem szeretem a cigányokat. Nem tudom a többségük bunkó, mindenkivel kötekednek, sokan ápolatlanok, és erőszakosak. De már gondoltam rá hogy vajon milyen lehet velük a szex... és már voltam olyan hangulatban hogy erre masztiztam, nem tudom miért de szeretem ha erőszakosak velem, de szerintem sosem fogom kipróbálni, már csak azért sem mert nem akarom hogy az ismerőseim és a családom "olyannak" tartson.
6/10 anonim válasza:
rómákról vagy románokról van szó ?
7/10 A kérdező kommentje:
ROMÁNokról van szó!
2014. ápr. 1. 18:46
8/10 anonim válasza:
Nem nagyon ertem hogy miert mas egy roman, mivel romaniaban elek es nem halottam meg ojat hogy hasonlitva lennenek a negerekel szex teren.
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem hasonlítom,hanem mind 2-ről külön kérdeztem.
És nem szex hanem szerelem terén.
2014. ápr. 2. 08:53
10/10 Imola Ágnes válasza:
Mint bármilyen más nemzetiségű pasi. Közöttük is van nagyn rendes, kedves, odaadó, és van olyan, aki csak kihasznál. Attól függ, hogy milyen a szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!