Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után felfáztam. Ezt nekem most szégyellnem kell a pasi előtt?
Figyelt kérdés
Hétvégén szexeltem, tegnap orvosnál voltam, mert az aktus után rá 1 napra előjöttek a tünetek. Viszont valamiért iszonyúan szégyellem az egészet a pasi előtt. Nem részletezném hogy miért, de nem tudom előle eltitkolni.2014. ápr. 1. 15:22
11/15 anonim válasza:
Eléggé úgy néz ki a kérdés, hogy a kérdezőnek ez a pasi nem a párja... gondolom ezért is szégyelli előtte, nem? Látod, ez a hátránya a szexkapcsolatoknak, egy normális párkapcsolatban nem jutna az ember eszébe ilyen miatt szégyenkezni. Nem véletlenül érzed magad nemi beteg ribinek, nyilván a lelkiismereted szól belőled...
12/15 anonim válasza:
Hólyaghurut kedvesem, nem szex utáni felfázás! Felfázni a hidegben szoktak, a hólyaghurut baktérium eredetű, de neked aztán magyarázhatnám napestig. Elég gyakorlott vagyok a témában, egy időszakban nekem minden szex után megjelentek a tünetek, ami vagy azért jöhet elő ( ebben az esetben ), mert a végbeledből került oda baktérium, vagy a párod nem tisztálkodott meg eléggé, nem mosakodtál meg utána. Ezért mondtam, hogy tájékozódj, mielőtt butaságokat írsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy szex utáni felfázás, ami nem konkrétan felfázás, hanem ez a neve, tudom hogy ez a hólyaghurut!
Valóban nem a pasim az illető, ez egy egyszeri alkalom volt. Nem mintha maga a szex miatt szégyenkeznék, mert szerintem elég sokan csináltak már olyat hogy nem a párjukkal bújtak össze. Ismerem az illetőt elég régóta egyébként, nem vad idegen. Tudom, most már így is úgyis megvan a véleményetek, de ez van. Arra való az oldal, hogy kérdezzenek.
2014. ápr. 1. 18:04
14/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy minek szégyenkezel? Ezek oylan kis piti, természetes dolgok. Ha ágybabújni nem szégyelltél vele, akkor ez miért?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom... mikor évekig volt egy párom, előtte nem szégyelltem, de ez most más. Nincs meg ugyebár a bizalmi kapcsolat-szeretet és talán ezért.
2014. ápr. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!